Poliţiştii au oprit un OZN pe o autostradă din SUA, apoi au făcut poze cu el. Cum arată și ce au spus aceștia: „A fost puțin ieșit din comun!” (FOTO)

Poliţiştii au oprit un OZN pe o autostradă din SUA, apoi au făcut poze cu el. Cum arată și ce au spus aceștia: „A fost puțin ieșit din comun!” (FOTO)
Foto: Facebook / @Crawford County Sheriff's Office, Missouri

O mașină ciudată care arată ca un OZN a fost oprită pe stradă de Poliția rutieră din comitatul Crawford, Missouri.

„Acești umanoizi prietenoși au venit în pace!”

Mașina-OZN se deplasa fără probleme pe o autostradă aglomerată, conform Sky News.

Anunțul a fost făcut și pe pagina de Facebook  “Crawford County Sheriff’s Office, Missouri“.

„Acești umanoizi prietenoși au venit în pace!”, au scris oficialii de la Biroul Șerifului din Crawford.

„Ei bine, nu știi niciodată ce va călători prin comitatul Crawford, dar acesta a fost puțin ieșit din comun”, au mai precizat oficialii.

Tot din postarea de pe Facebook, aflăm că cei care erau în „maşina-OZN” călătoreau către un festival din Roswell.

Șoferul a primit un avertisment

Șoferul, care avea o pereche inedită de ochelari de soare, a primit un avertisment scris pentru câteva abateri în trafic. În maşină era și o pasageră în partea dreaptă, conform Antena3.

Foto: Facebook / @Crawford County Sheriff’s Office, Missouri

Roswell este o zonă frecventată de cei care cred în extratereștri.

Ofițerii au fost încântați că șoferul a fost de acord să-i lase să facă fotografii „OZN-ului”. „Având în vedere reacția politicoasa a șoferului și faptul că are un vehicul inedit, am optat pentru a oferi comunității noastre o postare distractivă pe rețelele sociale.

A fost o interacțiune grozavă și i-am urat o călătorie în siguranță!”, a mai spus un reprezentant al Poliţiei într-un e-mail către Fox News.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:30 - Un fost campion olimpic din 1988 îi va lăsa moștenire medalia de aur unui hoț, dacă acesta i-o va returna: „I-aş da totul făptaşului”
23:06 - Vladimir Putin amenință cu armele nucleare și redefinește ce înseamnă pentru Rusia o agresiune a Occidentului
23:01 - Cappadocia la doar câțiva kilometri de București. Zborul cu balonul care cucerește România
23:01 - Un cetățean bulgar a sunat la 112 și a reclamat furtul a peste 20 de tone de cafea în Caraș-Severin. Ce s-a întâmplat după patru luni
22:26 - Un taximetrist aflat sub influența băuturilor alcoolice a produs dezastru pe străzile din Capitală. A produs 3 accidente și a lovit 7 mașini
22:23 - Klaus Iohannis critică autoritățile în urma inundațiilor din Moldova: „Mulţi n-au avut nicio avertizare. Au aflat de la vecini că vine apa”
22:02 - Elevii și studenții vor beneficia de transport gratuit cu metroul. Metrorex a anunțat ce trebuie să facă beneficiarii până în 2025
21:53 - Cum ajută „Ora cu și pentru animale” la formarea copiilor. Ce presupune noul opțional propus de școlile din Ilfov
21:50 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre posibila candidatură la Senat a lui Iohannis: „Toată problema a început de la PSD care una a spus în spatele ușilor închise, alta a făcut în realitate”
21:49 - Cristina Prună, după declarația președintelui României, cu privire la candidatura la Senat: Dacă ne uităm la Iohannis, parcă ne aducem aminte de Liviu Dragnea, cu OUG 13. Totuși, mai există și acea portiță, la AEP (VIDEO)