Planuri mărețe ale fostei soții a lui Donald Trump: Ivana vrea să devină ambasadoarea Statelor Unite în Cehia

Planuri mărețe ale fostei soții a lui Donald Trump: Ivana vrea să devină ambasadoarea Statelor Unite în Cehia
Foto: pagesix.com

Fosta soție a lui Donald Trump are planuri mărețe.

Ivana Trump își dorește ca, odată cu victoria fostului soț, să devină ambasadoarea Statelor Unite în Cehia.

„Voi sugera să fiu ambasador în Cehia (…). De acolo sunt, este limba mea şi toată lumea mă ştie. Sunt destul de cunoscută în toată lumea. Nu numai în America. Am scris trei cărţi, care au fost traduse în 40 de ţări, în 25 de limbi. Sunt cunoscută cu numele Ivana. Nu am nevoie de Trump”, a spus Ivana Trump într-un interviu acordat cotidianului american, potrivit News.ro.

Ivana Trump a vorbit și despre cum crede ca vor sta lucrurile după investirea lui Trump în fruntea Casei Albe, ea precizând că, cel mai probabil, el nu va renunța la viața sa din Trump Tower, astfel traficul din Manhattan va fi mereu aglomerat.

„Nu cred că va renunţa vreodată la (apartamentul său din – n.r.) Trump Tower. Ştiu că va fi, probabil, un inconvenient pentru locuitorii (din zonă – n.r.), dar va rezolva cumva. Însă se va muta la Casa Albă. Să fiu perfect sinceră, cred că probabil Trump Tower şi locuinţa mea din New York sunt mult mai bune decât Casa Albă. Însă Donald are dreptate. A spus că, dacă mulţi preşedinţi au putut să locuiască acolo, va face şi el la fel (…). Nu cred că va polei cu aur Casa Albă”, a precizat fosta soție a lui Trump.

Aceasta a mai spus că își dorește ca fostul soț să depună jurământul și să ducă la îndeplinirea ceea ce și-a propus.

În plus, ea a vorbit și despre copiii pe care cei doi îi au împreună, Donald Jr, Ivanka şi Eric, spunând că este sigură că ei sunt pregătiți să facă parte din lumina reflectoarelor.

A ținut să precizeze însă că îi este milă de fiul pe care Trunmp îl are cu Melania.

„Barron are 10 ani. Este atât de nou pentru el. Trebuie să schimbe şcoli şi să îşi facă prieteni noi. Va fi o tranziţie enormă pentru el. De el îmi este cel mai milă. Va fi o lume complet nouă pentru el, cu securitate şi restul”, a declarat fostul top-model.

În plus, Ivana spune că nu îi pare rău că nu a ajuns să fie Primă Doamnă, fiind recunoscătoare cu calitatea de a fi doar un american de rând.

„Nu o invidiez pe Melania (pentru că trebuie – n.r.) să înceapă să îşi împacheteze hainele şi restul”, a explicat ea.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie