Planul rușilor după ce vor prelua puterea la Kiev: Ucraina ar putea fi împărțită în două state

Planul rușilor după ce vor prelua puterea la Kiev: Ucraina ar putea fi împărțită în două state
Captură Video - twitter.com/Michael1Sheldon

Astăzi va fi cea mai grea zi, avertizează consilierul Ministerului de Interne ucrainean Anton Herașcenko, care spune că Rusia încearcă să pătrundă până la Kiev cu coloane de tancuri care coboară spre capitală dinspre nord-est și nord-vest, crie bbc.

Iar o sursă din contrainformații ucrainene a spus pentru site-ului Ukrainska Pravda detalii despre planul Rusiei de a prelua controlul asupra orașului pentru a prelua controlul țării. Totul este neconfirmat, dar asta este ceea ce ei raportează că Rusia vrea să facă:

Cucerirea unui aeroport major din Kiev și controlul traficului aerian pentru a permite aterizarea a 10.000 de soldați, captând atenția armatei cu atacuri la graniță.

Sabotează electricitatea și comunicațiile Kievului pentru a provoca panică.

Provoacă un exod de refugiați pentru a preveni deplasarea forțelor armate ucrainene

Cucerirea clădirilor guvernamentale, inclusiv guvernul și parlamentul și capturarea conducerii statului, forțându-i să semneze un acord în condițiile rusești.

Plasarea liderilor pro-ruși în poziții de putere și împărțirea Ucrainei în două părți, cum ar fi Germania de Est și Germania de Vest. Din nou, acest lucru nu a fost coroborat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`