Planul lui Putin și al lui Trump! Cum vor cei doi lideri mondiali să lupte împotriva terorismului

Planul lui Putin și al lui Trump! Cum vor cei doi lideri mondiali să lupte împotriva terorismului
Foto: Daily Express

Putin şi Trump pun la cale un nou plan de luptă împotriva terorismului.

Şefii de stat ai Rusiei şi Statelor Unite au avut o discuţie telefonică în cadrul căreia au abordat subiecte delicate la nivel mondial, precum Siria, Coreea de Nord şi terorismul.

Vladimir Putin şi Donald Trump au reafirmat dorinţa de coordonare a acţiunilor Statelor Unite şi Rusiei în lupta împotriva terorismului şi au lansat un apel la intensificarea dialogului dintre cele două ţări pentru a găsi o rezolvare a conflictului din Siria. Casa Albă a subliniat că cei doi lideri politici au convenit că suferințele din Siria durează deja de prea mult timp și că toate părțile trebuie să facă tot posibilul pentru a pune capăt violențelor. Discuția s-a referit în special la zonele de securitate sau la detensionarea situației pentru a se ajunge la o pace durabilă.

Conversatia telefonică între cei doi președinți a fost prima după apariția unor tensiuni între Moscova și Washington pe fondul loviturilor americane în Siria. În cadrul acesteia, Trump şi Putin au fost de acord să lucreze împreună cu China pentru reducerea tensiunilor în creştere din peninsula coreeană. De asemenea, cu acest prilej, cei doi șefi de stat au căzut de acord asupra principiului unei întâlniri bilaterale în marja summitului G20, organizat la începutul lunii iulie, la Hamburg, în Germania.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie