Pedeapsa primită de proprietarul unei băcănii din Israel după ce a pus o pisică în congelator. Felina a stat 14 ore în interior

Pedeapsa primită de proprietarul unei băcănii din Israel după ce a pus o pisică în congelator. Felina a stat 14 ore în interior
Sursa foto simbol: Pixabay

Proprietarul unei băcănii din Israel a fost condamnat pentru tortură, cruzime și maltratea animalelor după ce a prins o pisică și a închis-o într-un congelator timp de 14 ore.

Pisica, eliberată de o femeie

Incidentul s-a petrecut în martie 2023. Seara, a prins pisica, iar dimineața, la ora 06.00, a pus-o în congelatorul de înghețată unde a ținut-o până la 20.00 când a fost eliberată de o femeie care a sosit la fața locului, conform Pets&cats.

Bărbatul a spus că nu era conștient că acțiunea sa reprezintă un abuz, dar judecătorul a respins afirmația acestuia.

„Acest tip de caz vorbește de la sine și nu are nevoie de o explicație. Din circumstanțe se poate deduce că acuzatul era conștient că pisica suferea din cauza acțiunilor sale”, a spus judecătorul.

Picioarele pisicii erau înghețate

Femeia care a salvat scos pisica a spus că congelatorul funcționa, iar temperatura era scăzută. Picioarele pisicii erau înghețate, congelatorul fiind pe jumătate acoperit cu gheață.

„Pârâtul a confirmat că a văzut gheață pe capcană, deși ulterior și-a schimbat declarația în instanță. Afirmația că picioarele pisicii erau înghețate i-a fost prezentată inculpatului în timpul interogatoriului său, iar acesta nu a negat, ci doar a vrut să își ceară scuze”, a mai spus judecătorul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`