Patru români au mâncat la un restaurant din Thassos și au plecat fără să plătească. Cum au reacționat reprezentanții localului

Patru români au mâncat la un restaurant din Thassos și au plecat fără să plătească. Cum au reacționat reprezentanții localului
Sursa foto: Shutterstock

Un restaurant renumit din Thassos a făcut o postare pe rețelele de socializare prin care informa referitor la un grup de români care au luat prânzul și au plecat fără să plătească.

Mesajul reprezentanților restaurantului

Reprezentanții restaurantului au postat pe Facebook că patru români au mâncat la acest local și au plecat fără să își achite nota. Postarea a fost distribuită pe un forum dedicat românilor care merg în Thassos, informează Adevărul.

„Dacă îi cunoaște cineva sau stă la cazarea lor, vă rog să-i anunțați că au uitat să-și plătească factura!!!!!! Este complet de înțeles că se fac greșeli din cauza căldurii și a consumului de alcool dar este bine să le corectezi.Mulţumesc”, se arată în postarea reprezentanților restaurantului.

Reacția internauților

Internauții nu au ezitat să reacționeze atunci când au văzut postare și i-au criticat pe cei patru români.

„Cât de nesimțit și de prost sa fii sa îți bați joc de munca oamenilor! Sa le fie rușine!”;

”Ce bătaie merită ăștia.. să mergi ca un rupt de foame și nu doar peste hotare, oriunde, să îți bați joc de munca depusă de oamenii de acolo, care doar ei știu câtă muncă depun zilnic. Beautiful Alice Restaurant in Aliki Thassos, sper ca ați anunțat poliția,nu? Ăștia merită dați la pescăruși pe post de biscuiți! Dar probabil ca le vor da pescărușii lor de mâncare de milă”, sunt unele dintre comentarii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)