Papa Francisc se confruntă din nou cu probleme de sănătate: „Nu sunt într-o stare de bună” / Ce a anunțat Vaticanul

Papa Francisc se confruntă din nou cu probleme de sănătate: „Nu sunt într-o stare de bună” / Ce a anunțat Vaticanul
Sursa foto: Hepta / Zuma Press / Grzegorz Galazka

Papa Francisc se confruntă din nou cu probleme de sănătate, potrivit declarațiilor sale de la audiența de luni, 6 noiembrie. Suveranul pontif, în vârstă de 86 de ani, are câteva probleme de sănătate de mai multă vreme, conform agenției italiene de presă ANSA.

Papa Francisc, bolnav din nou! Cu ce se confruntă suveranul pontif

Papa Francisc „are o răceală ușoară”, însă va avea grijă să își onoreze toate angajamentele, așa cum au fost programate, susține purtătorul de cuvânt al Vaticanului.

„Bună dimineața tuturor, vă salut și vă urez bun venit”, a transmis Papa Francisc la audiența transmisă luni dimineața din sala de presă a Vaticanului.

„Vă mulţumesc pentru această vizită, pe care o apreciez foarte mult, dar nu sunt într-o stare de sănătate bună. De aceea, prefer să nu citesc discursul cu voce tare, ci să vi-l dau pentru ca să-l puteţi lua cu voi”, a declarat șeful Bisericii Catolice, scrie ziare.com.

Chiar dacă are o voce foarte obosită, Papa Francisc își va onora programul încărcat de audiențe private și publice. Vaticanul a anunțat că suveranul pontif are o „răceală ușoară”.

În iunie, Papa Francisc a fost supus unei intervenții chirurgicale urgente la abdomen și la peretele abdominal.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`