Panică la bordul unui avion! Un pilot, care era liber de la locul de muncă, a încercat să prăbușească aeronava care transporta 80 de pasageri

Panică la bordul unui avion! Un pilot, care era liber de la locul de muncă, a încercat să prăbușească aeronava care transporta 80 de pasageri
Sursa foto: Facebook - Alaska Airlines

Un pilot, care era liber de la locul său de muncă, are pe numele său 83 de acuzații de tentativă de omor, după ce ar fi încercat să prăbușească intenționat un avion plin cu pasageri.

Compania aeriană a comunicat că suspectul stătea în cabina unui zbor Alaska Airlines în spatele căpitanului și a copilotului, se arată într-un comunicat.

Aeronava se deplasa de la Everett, Washington, către San Francisco, California, relatează BBC.

Pilotul a încercat să perturbe funcționarea motoarelor avionului

Ulterior, aeronava a fost redirecționată către Portland, Oregon, suspectul fiind reținut fără incidente.

„L-am prins pe tipul care a încercat să oprească motoarele din cabina de pilotaj și acum nu pare să provoace probleme, e în spate”, a spus unul dintre piloți, se arată într-o înregistrare a comunicării cu aceștia.

Avionul trebuia să decoleze la ora locală 17:25 și să sosească în San Francisco la 19:30.

„Pasagerii de la bord și-au continuat călătoria cu un alt zbor”, se arată într-un comunicat al companiei Alaska Airlines.

„Suntem recunoscători pentru gestionarea profesionistă a situației de către echipajul de zbor și apreciem calmul și răbdarea pasagerilor noștri pe parcursul acestui eveniment”, a mai transmis compania aerian.

Cercetările continuă sub conducerea Departamentului de Poliție din Portul Portland și de FBI.

Investigațiile continuă și „poate asigura publicul călător că nu există nicio amenințare continuă legată de acest incident”, a declarat FBI.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)