Panică la bordul unui avion al unei companii low-cost / Aeronava a aterizat de urgență: „A coborât ca un meteorit”

Panică la bordul unui avion al unei companii low-cost / Aeronava a aterizat de urgență: „A coborât ca un meteorit”
Sursa foto: Twitter - Glasgow Airport ✈️ @GLA_Airport

Un avion care avea ca rută Palma de Mallorca – Edinburgh a pierdut presiunea în cabină și a fost nevoit să aterizeze de urgență.

Pasagerii au intrat în panică atunci când măștile de oxigen au căzut din tavanul avionului. Clipele de panică au avut loc în timpul zborului companiei EasyJet de pe ruta Palma de Mallorca – Edinburgh.

Imaginile din avion au fost publicate pe Internet de către pasageri

Momentul a avut loc la bordul unei aeronave care plecase de pe aeroportul din Spania, în jurul orei locale 07:30.

Zborul a trimis semnalul de urgență la bord aproape de sfârșitul călătoriei, conform DailyStar.

„A debarcat în urmă cu 30 de minute. Pilotul era foarte îngrijorat din cauza unei presupuse pierderi de presiune în cabină”, a spus un pasager.

„A coborât ca un meteorit. Pilotul nu era total sigur de problemă. Nici măcar atunci când era la sol”, a spus un altul.

Compania aeriană low-cost EasyJet a confirmat incidentul, susținând că a fost „o problemă tehnică”.

Zborul a durat în total mai puțin de trei ore și nu au fost raportate victime.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:17 - Ambasadorul României la ONU: Acțiunile Rusiei față de centralele nucleare civile ucrainene rămân profund îngrijorătoare. Acestea cresc gradul de risc al unui accident sau incident nuclear
21:16 - Ce sunt nevoiți să facă românii, urgent, dacă vor primi mesaje RO-Alert, că trebuie să evacueze locuințele în cazul unor viituri. Ce anume trebuie să conțină „bagajul de urgență”
21:02 - Care sunt cele două ingrediente secrete pe care bucătăresele din Maramureș le pun în murături? Trucul pentru murături delicioase
20:54 - ANM anunță „o vreme mai caldă decât în mod normal” în următoarele zile. Zonele în care sunt așteptate fenomene de instabilitate atmosferică (VIDEO)
20:36 - Daniel Buda (PNL): Cu siguranță, Klaus Iohannis are o experiență care poate să fie folositoare relațiilor internaționale ale României (VIDEO)
20:34 - Toni Greblă, despre adresa PNL privind candidatura lui Iohannis: BEC se va pronunța joi asupra lămuririlor solicitate / AEP rămâne neutră și nu va intra într-o dispută politică (VIDEO)
20:25 - Cum sunt atrași turiștii pe litoral în această perioadă? „Ne place, e liniște”
20:18 - Apele Române: O parte din viitură va fi atenuată în Serbia. Debitele vor putea să fie tranzitate în siguranță pe sectorul românesc al Dunării (VIDEO)
20:15 - Trei români se află pe lista Europol a celor mai periculoși infractori. Cine sunt aceștia și ce infracțiuni au comis
20:04 - Meterologii ne avertizează că vom avea parte de o iarnă complet neobişnuită. Câte grade vor fi în sezonul rece