Panică într-un tren din Tokyo. Un bărbat deghizat în Joker a atacat 15 persoane cu un cuțit (VIDEO)

Panică într-un tren din Tokyo. Un bărbat deghizat în Joker a atacat 15 persoane cu un cuțit (VIDEO)
Panică într-un tren din Tokyo. Momentul în care un bărbat deghizat în Joker a atacat 15 persoane / Foto: captură video You Tube / Reuters

În cursul zilei de duminică, cel puțin 15 persoane au fost rănite, iar alte zeci evacuate dintr-un tren din Tokyo, după ce un invidi deghizat în Joker i-a atacat cu un cuțit. Bărbatul a aruncat și o substanță inflamabilă în tren căreia ar fi încercat să îi dea foc, notează presa străină.

Bărbatul în cauză a fost prins și arestat de către polițiști, după atacul de la Tokyo. Individul, era îmbrăcat în hainele personajului Joker din Batman.

Reamintim că duminică, în plan internațional, s-a sărbătorit și Halloween-ul, iar cu această ocazie, zeci de tineri din Tokyo au umblat costumați pe străzi, inclusiv în ținuta Jokerului. Evenimentul tragic a fost comentat și de gazetarul Cristian Tudor Popescu.

Cel puțin 15 persoane, rănite într-un tren din Tokyo

Potrivit presei străine, în urma atacului au fost rănite cel puțin 15 persoane. Pasagerii trenului au fost evacuați pe ferestre, după ce individul a aruncat o substanță inflamabilă și ar fi amenințat că îi dă foc, informează The Guardian.

Imaginile au fost surprinse de mai mulți martori, pasageri ai trenului și distribuite pe Twitter. Clipurile cu cetățenii care încercau să se evacueze din tren, pe geam, au devenit virale în mediul online.

Potrivit AFP, poliția din Tokyo a refuzat să facă orice comentariu cu privire la acest subiect.

Atacatorul de la Tokyo, deghizat în Joker

Individul care a rănit 15 persoane la Tokyo, într-un tren, purta hainele personajului Joker din Batman. Mai exact, este vorba despre un sacou de culoare mov și o cămașă portocalie.

Polițiștii niponi au reținut un suspect în acest caz, este vorba despre un bărbat în vârstă de 24 de ani, care le-ar fi mărturisit autorităților că idolatrizează personajul Jokerului. Totodată, acesta ar fi precizat în fața autorităților de la Tokyo că intenționat să ucidă zeci de persoane, iar în schimb ar fi dorit să primească pedeapsa cu moartea, informează sursa citată mai sus.

Japonia este una dintre țările cu puține evenimente violente de acest gen, având în vedere legislația extrem de aspră cu privire la deținerea de arme.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`