ALERTĂ SANITARĂ în Olanda: Carne contaminată cu listeria, retrasă de pe piață 

ALERTĂ SANITARĂ în Olanda: Carne contaminată cu listeria, retrasă de pe piață 
Foto: pixabay.com

Autorităţile olandeze au retras de pe piață o mare cantitate de carne pentru că era contaminată cu listeria, informează Euronews.

Carnea prelucrată a fost retrasă din magazinele alimentare, după ce s-a descoperit că marfa avea legătură cu o serie de intoxicații din ultimii doi ani. Practic, specialiştii au ajuns la concluzia că îmbolnăvirile avuseseră o sursă unică.

SCANDAL LA KANAL D! DOUĂ VEDETE S-AU BĂTUT ÎN DIRECT! ANDREEA MANTEA, ÎN STARE DE ȘOC! (GALERIE FOTO)

Purtătorul de cuvânt al Institutului Național pentru Sănătate Publică, Jan Brouwer de Koning, a declarat că experții au testat ADN-ul bacteriilor listeria implicate în 20 de cazuri de îmbolnăviri. Trei dintre persoanele infestate au murit. De asemenea, carnea contaminată i-a provocat unei femeie un avort.

DIVORȚUL ANULUI! ANAMARIA PRODAN RUPE TĂCEREA! REGHECAMPF E LA PĂMÂNT (GALERIE FOTO)

Specialiştii olandezi au identificat o uzină de prelucrare a cărnii în orașul Aalsmeer drept sursa probabilă a intoxicaţiilor. Carnea de acolo era trimisă în supermarketuri și către alţi mari distribuitori.

ŞOC TOTAL! FUEGO A PĂŢIT-O! IRINA LOGHIN ŞI-A FĂCUT CRUCE CÂND L-A VĂZUT! NIMENI NU SE AŞTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

Și o filială din Belgia a anunţat că a oprit toate activitățile de tăiere și de ambalare a cărnii luate din localitatea Aalsmeer.

Experţii olandezi au asigurat populaţia că iau toate măsurile posibile pentru a garanta siguranța alimentelor.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`