O tânără vrea să se căsătorească cu fratele ei, alături de care are doi copii: „Ne iubim”

O tânără vrea să se căsătorească cu fratele ei, alături de care are doi copii: „Ne iubim”
Sursa Foto: Freepik.com

O tânără își dorește să meargă la altar cu fratele ei vitreg, cu care are deja doi copii. Cuplul se luptă pentru a deveni soț și soție, deși legile din Spania interzic acest lucru.

Cei doi s-au cunoscut când Ana l-a găsit pe Daniel pe Facebook

Cu toate că au același tată, Ana și Daniel au ajuns să-și întemeieze o familie. Tânăra a dezvăluit că știa de la mama sa că tatăl ei are un copil cu o altă femeie, însă abia la vârsta de 20 de ani l-a cunoscut pe acesta, asta după ce l-a găsit pe Facebook.

De asemenea, ea a susținut că nu avea prea multe informații despre fratele ei, ci doar că locuia în Barcelona.

„Mama mi-a spus că tatăl meu ne-a abandonat pentru a întemeia o altă familie și că nu a mai vrut un copil. Întotdeauna am vrut să-l cunosc, mai ales dacă într-o zi l-aș fi întâlnit pe stradă sau undeva.

Ne-am cunoscut la un pahar de vin și când am ieșit pe terasă m-a sărutat. Am rămas șocată. Ne-am îndepărtat și am început să râdem amândoi”, a declarat Ana în cadrul unui interviu pentru publicația Niusdiario, notează cancan.ro.

Ana și Daniel formează un cuplu de nouă ani

Ana și Daniel au și doi copii împreună, însă înainte de a decide să facă pasul acesta au efectuat mai multe teste genetice pentru a nu pune viața celor mici în pericol.

„Ne iubim și asta trebuie să prevaleze. Am făcut testare genetică. Nici el, nici eu nu avem vreo boală care ar putea să determine probleme de sănătate copiilor.

Am pus poze cu ei pe conturile mele de socializare pentru că lumea crede că sigur sunt bolnavi din cauză că noi suntem frați. Copiii sunt perfect sănătoși și frumoși”, a mai declarat femeia.

Cei doi au apelat la un avocat pentru a se putea căsători

Chiar dacă Codul civil din Spania nu permite căsătoria între rudele de gradul I, cei doi încearcă să devină soț și soție, astfel că au apelat la un avocat.

S-ar putea căsători într-o altă țară, însă cuplul nu au resursele financiare necesare: „În Suedia, de exemplu, ne-ar căsători. Am vorbit cu un avocat și ne-au spus că nu ar fi atât de greu. Dar este nevoie de mult timp și resurse financiare”, a mai spus Ana.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)