O tânără de 26 de ani a adus pe lume 22 de copii prin mame surogat / Femeia a cheltuit aproape 96.000 de dolari pentru a angaja 16 bone

O tânără de 26 de ani a adus pe lume 22 de copii prin mame surogat / Femeia a cheltuit aproape 96.000 de dolari pentru a angaja 16 bone
Sursa foto: Shutterstock

Kristina Öztürk, o tânără în vârstă de 26 de ani din Georgia, SUA, a devenit mama a 22 de copii, iar ceea ce face povestea sa remarcabilă este faptul că 21 dintre aceștia au fost aduși pe lume prin mame surogat. Cu toate acestea, planurile sale includ să mai aducă pe lume încă 80 de copii alături de soțul său milionar, în vârstă de 58 de ani, relatează Observatornews.ro.

Record impresionant: O tânără din SUA a devenit mamă a 22 de copii prin mame surogat

Kristina Öztürk s-a căsătorit cu un bărbat mai în vârstă, milionar, pe care l-a întâlnit în timpul unei călătorii. Cu toate că soțul său a fost recent condamnat la opt ani de închisoare, ea și-a exprimat dorința de a avea mai mulți copii alături de el.

Dintre cei 22 de copii, unul este fiica sa dintr-o căsătorie anterioară, iar ceilalți 21 au fost aduși pe lume prin intermediul mamelor surogat. Această familie neobișnuită a crescut și prosperat, aducând bucurie în viața Kristinei și a soțului său.

Planuri de viitor: încă 80 de copii

Cu toate că pare că familia lor este deja extinsă, Kristina și soțul său își doresc să aibă încă 80 de copii. Această decizie ridică numeroase întrebări și stârnește interesul publicului cu privire la cum vor gestiona o familie atât de mare.

Kristina a dezvăluit că a cheltuit aproape 96.000 de dolari pentru a angaja 16 bone care să o ajute să aibă grijă de copii, iar aceasta este doar începutul planurilor lor de extindere a familiei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`