O tânără a vrut să scape de taxa de bagaj de la aeroport și s-a îmbrăcat cu toate hainele: „Toată lumea de la coada de îmbarcare se holba”

O tânără a vrut să scape de taxa de bagaj de la aeroport și s-a îmbrăcat cu toate hainele: „Toată lumea de la coada de îmbarcare se holba”
Sursa Foto: Freepik.com

Compania aeriană low-cost Jetstar a sancționat o tânără din Australia, după ce aceasta a încercat să scape de taxele pentru bagaje îmbrăcându-se cu peste 6 kilograme de haine pe ea, notează The Independent.

Gestul la care a recurs o tânără pentru a nu achita taxă de bagaje în avion

Un videoclip postat online o arată pe Adriana Ocampo, în vârstă de 19 ani, purtând șase straturi de îmbrăcăminte, după ce i s-a spus ar putea fi amendată cu 62 USD (38 EUR) pentru depășirea limitei de greutate a bagajelor.

Se pare că tânăra zbura cu o prietenă din Melbourne în orașul său natal, Adelaide. Aceasta a transmis presei locale că „arăta ca un urs” cu toate acele haine.

„Sunt scundă și subțire, dar arătam exact opusul”, a spus ea.

Înainte de îmbarcare, personalul companiei aeriene a scos un cărucior de bagaje cu un cântar, a povestit aceasta: „Ne-am gândit că singurul mod în care putem să ușurăm bagajele este să punem totul pe noi, așa că am început să ne punem jachetele și paltoanele”.

„Pe lângă straturi de jachete și pulovere, aveam pantaloni largi și îndesam tricouri și iPad-ul în ei. Am avut vreo șase straturi pe mine și tot felul de chestii în buzunare”, a spus tânăra.

„Toată lumea de la coada de îmbarcare se holba la noi și râdea de noi, a fost cam jenant. Oamenii erau enervați că întârziem avionul”, a mai adăugat ea.

Într-o declarație pentru The Independent, un purtător de cuvânt al Jetstar a subliniat: „Deși vedem cu siguranță latura amuzantă, avem reguli de respectat pentru a fi corecți cu toată lumea”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia