O rachetă rusească aruncă în aer mașini din trafic în Dnipro (VIDEO)

O rachetă rusească aruncă în aer mașini din trafic în Dnipro (VIDEO)

Imagini tragice au apărut pe rețelele de socializare în urma unui nou atac cu rachete efectuat de Rusia asupra infrastructurii civile din Ucraina.

În orașul Dnipro, mai multe autoturisme aflate în mers au devenit ținte ale atacului rusesc.

Presa din Ucraina confirmă atacuri în Kiev, Liov și alte orașe din centrul și vestul Ucrainei. Conform autorităților de la Kiev, două drone iraniene Shahed au fost doborâte de sistemele antiaeriene ucrainene în zona Kiev. Din primele informații, se pare că rușii continuă să atace infrastructura critică a Ucrainei.

Continuă atacurile cu rachete în Ucraina

Cele peste 90 de rachete care au fost lansate asupra Ucrainei au fost „o tactică deliberată” și o încercare a președintelui Rusiei, Vladimir Putin, de a îngheța Kievul până la supunere, a declarat ambasadorul SUA la ONU.

Cele peste 90 de rachete care au fost lansate asupra Ucrainei au fost „o tactică deliberată” și o încercare a președintelui Rusiei, Vladimir Putin, de a îngheța Kievul până la supunere, a declarat ambasadorul SUA la ONU, citat de The Guardian.

„Această tragedie nu s-ar fi produs niciodată dacă nu ar fi existat invazia inutilă a Rusiei în Ucraina și recentele sale atacuri cu rachete împotriva infrastructurii civile a Ucrainei. Se pare că a decis că, dacă nu poate cuceri Ucraina prin forță, va încerca să înghețe țara până la supunere”, a transmis ambasadorul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`