O prezentatoare CNN a născut în baie

O prezentatoare CNN a născut în baie
captura YT

Prezentatoarea și analistul CNN Kasie Hunt, în vârstă de 37 de ani, sunt fericiții părinți ai celui de-al doilea copil, o fetiță care a venit pe lume într-un mod.. mai puțin plănuit.

Kasie se afla acasă când au început durerile însă totul a fost atât de brusc și rapid încât nu a avut timp să anunțe medicii, relatează CNN. În locul nașterii planificate în spital, Rivera s-a trezit că a născut bebelușul Grey pe podeaua băii.

În timp ce se afla în baie, au urmat ”13 minute de travaliu brusc”, după cum a povestit prezentatoarea pentru People, menționând că nașterea era estimată abia peste cinci zile.

Fetița a venit pe lume grabită dar sănătoasă

„Grey ne arată deja caracterul ei independent” a glumit Kasie Hunt care a spus că nașterea era programată peste cinci zile.

„Avea alte planuri!”, a adăugat mamica, postând și un mesaj pe Instagram în care a mulțumit paramedicilor sosiți la fața locului.

Operatorii 911, contactați de soț, i-au îndrumat pas pe pas ce trebuie să facă

„Pas cu pas, ne-au vorbit și momentele au fost incredibil de intense imediat după ce s-a născut și când a respirat pentru prima dată”, a spus Hunt.

„Suntem încântați să anunțăm nașterea fetiței noastre, Grey Hunt Rivera. Fratele mai mare este foarte mândru și nu se poate opri să vorbească despre noua lui surioară” au împărtășit părinții celor doi pentru publicația amintită.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`