„O poveste sfâșietoare chiar de Anul Nou”. O fetiță de 5 ani, româncă, a fost abandonată pe străzile unei localități din Italia

„O poveste sfâșietoare chiar de Anul Nou”. O fetiță de 5 ani, româncă, a fost abandonată pe străzile unei localități din Italia
Sursa foto: Francesco Emilio Borrelli/ Facebook

O fetiță în vârstă de 5 ani, de origine română, a fost abandonată de părinți pe străzile din Mondragone, Italia, chiar în prima zi a anului. Cazul a fost prezentat de presa locală, dar și de deputatul Francesco Emilio Borrelli, care a catalogat situația ca fiind „o poveste cumplită” și „o poveste sfâșietoare chiar în ziua de Anul Nou”.

Italia: Fetiță româncă, abandonată de părinți

Copila a fost găsită pe străzile din Mondragone de proprietarul unui bar, care a luat-o în local pentru a avea grijă de ea până la sosirea autorităților. Ea a povestit că a mai fost abandonată de părinți și în trecut.

Deputatul italian Francesco Emilio Borrelli a precizat că va urmări în continuare acest caz.

„Poliția m-a asigurat că fetița e bine, că instanța a început procedurile de activare a serviciilor sociale, de urmărire a părinților și reconstituire a faptelor. (…) E un gest inuman și inacceptabil, iar dacă abandonul se confirmă, părinții trebuie pedepsiți aspru. O poveste sfâșietoare chiar de Anul Nou”, a transmis Emilio Borrelli, într-o postare pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`