O polițistă s-a îmbrăcat în școlăriță ca să prindă un pedofil periculos / Doar așa a reușit să-l bage după gratii

O polițistă s-a îmbrăcat în școlăriță ca să prindă un pedofil periculos / Doar așa a reușit să-l bage după gratii
Sursa foto: Profimedia

O polițistă îmbrăcată în școlăriță a prins un pedofil, după mai multe zile de pândă, pentru a îl putea băga după gratii, potrivit stirileprotv.ro.

S-a îmbrăcat în școlăriță ca să prindă un pedofil periculos

O fostă polițistă și-a povestit experiențele în podcastul Anything Goes, relatând și cum a îmbrăcat uniforma de școlăriță, pentru că doar așa putea să atragă în capcană un pedofil care nu fusese prins până atunci, potrivit www.dailystar.co.uk.

„A fost un tip care era vizat în peste 120 de infracțiuni. A început cu atingeri indecente, apoi faptele au devenit din ce în ce mai grave” a spus fosta polițistă.

Două săptămâni de deghizare

Danni a petrecut două săptămâni îmbrăcată ca o școlăriță, mergând pe străzi ca să-l atragă în capcană pe agresor. Colegii ei încercaseră să-l prindă, dar de fiecare dată, individul scăpase, așa că au folosit-o pe ea ca momeală, scrie sursa citată.

„Mi-au dat o uniformă școlară și m-au întrebat: „Poți să te duci să o îmbraci?. Și timp de două săptămâni am stat în această zonă unde credeam că ar putea să apară.” și-a amintit ea.

Inițial, se părea că operațiunea era un eșec, pentru că după două săptămâni de pândă nu a existat niciun semn de la făptaș. Lui Brooke i s-a spus chiar să renunțe și era pe punctul să se îndrepte spre casă, când a observat un bărbat care se strecura în spatele ei.

„M-am întors și am văzut un tip cu o pălărie neagră închisă la culoare, cu o jachetă, toate hainele închise la culoare, care se strecura după colț. Așa că am început să merg și am auzit [pași] în spatele meu. Nici nu am apucat să mă întorc și el m-a apucat de gât, m-a tras pe podea și a ejaculat peste mine.”

În câteva secunde, alți polițiști, care așteptau ca bărbatul să își facă apariția, au sărit pe el și l-au reținut, iar curajoasa polițistă a reușit chiar să filmeze agresiunea.

Perversul a ajuns la închisoare, iar victimele sale au primit, în sfârșit, dreptatea pe care o meritau.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`