O persoană a murit și alte 5 au fost rănite în urma unui schimb de focuri de armă dintr-un restaurant / De la ce a pornit altercația

O persoană a murit și alte 5 au fost rănite în urma unui schimb de focuri de armă dintr-un restaurant / De la ce a pornit altercația
Sursa Foto: Flickr.com

Incidentul a avut loc luni, 19 februarie, într-un restaurant Waffle House din Indianapolis, statul american Indiana, după un conflict dintre două grupuri care s-a încheiat cu un schimb de focuri de armă.

Când au ajuns la fața locului, polițiștii au găsit cinci victime, trei bărbați și două femei. O femeie de a murit la spital.

Schimb de focuri de armă, într-un restaurant din statul american Indiana

O a șasea victimă se află în stare critică, fiind internată la un spital din localitate.

„Incidentul a început cu o altercație între două grupuri care a escaladat până la focuri de armă”, transmite poliția.

„Nu este clar în acest moment dacă printre persoanele rănite a fost vreun atacator. Acest lucru va fi stabilit ulterior”, a transmis poliția locală, potrivit ABC News.

Polițiștii vor verifica circumstanțele în care a avut loc incidentul armat și vor analiza toate înregistrările de pe camerele video din zona restaurantului.

Waffle House este un lanț american de restaurante cu peste 1.900 de locații în 25 de state din SUA.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)
17:58 - Anchetă în Iași după apelul suspect pe care l-a efectuat un copil de 13 ani la 112
17:56 - Tragedie la Gura Humorului. Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare grav. Cum s-a petrecut accidentul
17:38 - Lăsați Ucraina să lovească în inima Rusiei, le cere Parlamentul European statelor UE într-o rezoluție adoptată joi