O nouă actualizare WhatsApp va revoluţiona modul în care se trimit mesajele

O nouă actualizare WhatsApp va revoluţiona modul în care se trimit mesajele
Sursa foto: Shutterstock

O nouă actualizare WhatsApp vă va permite în curând să trimiteți mesaje în aplicație prietenilor care folosesc alte aplicații de mesagerie, cum ar fi Messenger, Telegram și Signal, potrivit Metro.

Cea mai populară aplicație de mesagerie de pe planetă vă va permite în curând să trimiteți texte către cei care nici măcar nu au aplicația, marcând o schimbare majoră pentru platformă.

Schimbarea vine după Legea piețelor digitale a Uniunii Europene, care stipulează că companiile de tehnologie asigură interoperabilitatea între aplicațiile lor și aplicațiile terțe.

Meta, care deține Instagram, Facebook și WhatsApp, spune că speră să ofere alte funcții, cum ar fi indicatori de tastare, chitanțe de citire și multe altele, pentru toate chat-urile cu aplicații terțe.

Iar cei îngrijorați de confidențialitatea lor ar trebui să se simtă ușurați, deoarece criptarea va rămâne standard în toate mesajele de pe WhatsApp.

Se crede că modificările ar putea fi introduse încă din 2025 pentru mesaje text, cu apeluri video și capabilități telefonice urmând să apară în 2027.

Schimbările vor fi însă implementate doar în statele membre ale UE.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`