O moldoveancă, printre victimele atacului din Tel Aviv. Ultimul bilanț: 7 morți, 16 răniți

O moldoveancă, printre victimele atacului din Tel Aviv. Ultimul bilanț: 7 morți, 16 răniți
Sursa foto: Pixabay

Atentantul de marți, dintr-o stație de tramvai din Tel Aviv s-a soldat cu moartea a șapte persoane, dar și cu 16 răniți. Polițiștii continuă ancheta pentru a afla cine este autorul atentatului, dar și cine sunt persoanele ucise. Una dintre ele este o femeie din Republica Moldova, care se află în Israel de 18 ani.

Cine sunt victimele atacului

O fată de 17 ani și alte șase persoane se află în stare critică la spital. Patru dintre eu au fost grav răniți, iar ceilalți doi au răni ușoare. Polițiștii au reușit să identifice victimele decedate în urma atacului. Shahar Goldman, de 30 de ani și Inbar Segev, de 24 de ani, amândoi fiind israelieni, conform observatornews.

Shahar Goldman era o dansatoare și a lăsat în urmă un soț, doi copii și trei surori. Inbar Segev era proprietara unei săli de fitness și pilates, unde lucra ca antrenor. Aceasta a lăsat în doliu un soț și un fiu de un an. Bărbatul a povestit că în timpul atacului, ea își ținea în brațe bebelușul.

„E un miracol că băieţelul nostru a scăpat nevătămat. Era acoperit cu sânge, dar nu a fost rănit”, spune el.

Și o moldoveancă de 40 de ani, Nadia Sokolenco, a decedat în urma atentatului. Ea imigrade în Israel din Republica Moldova în urmă cu 18 ani. A lăsat în urmă un soț și o fată de 6 ani. Ea lucra ca manager de birou la o firmă de tehnologie.

Revital Bronstein, de 24 de ani, mai avea puțin și obținea o diploma de masterat în Computer Sciene, fiind pasionată de benzi desenate. Illia Nozdazde, un Georgian de 42 de ani, era căsătorit și avea doi copii. Acesta era șofer de camion.

Ministerul elen de Externe a anunțat, miercuri, că printre victime se află și un grec care stă în Ierusalim

Atentat în Tel Aviv

Atentatul s-a produs, marți seara, în jurul orei 19.00, lângă o stație de tramvai din cartierul Jaffa, unde doi indivizi au deschis focul în timp ce se aflau în tramvai și au continuat și după ce au ieșit, pe bulevardul Ierusalim. Unul dintre agresori avea o pușcă, iar celălalt avea un cuțit. Polițiștii au reușit să îi identifice și niciunul dintre ei nu aveau permis de ședere în Israel.

Atacul a avut loc cu puțin timp înainte ca Iranul să lanseze cele 180 de rachete asupra Israelului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:08 - Sergiu Bîlcea, despre reamenajarea vilei de protocol de la Neptun: RAPPS trebuie să investească în patrimoniu, dar trebuie să și spună de ce face acest lucru. Vila aceasta a avut mulți oaspeți, printre care fostul președinte Bush (VIDEO)
19:08 - Clujenii sunt sfătuiți, prin panouri, să se mute în Bacău. „Chiria prea mare?”
19:05 - Miniteren de golf pentru Iohannis | Dancă (FD): Încă un exemplu de sfidare a președintelui, care-și încheie al doilea mandat în bătaie de joc față de toți românii (VIDEO)
18:51 - Angelina Jolie, într-o relație cu un bărbat mult mai tânăr. Este un celebru cântăreț. Unde au fost surprinși cei doi
18:48 - Programul prin care mii de tineri pot călători gratuit în Europa. Ce trebuie să facă aceștia pentru un permis de călătorie
18:37 - Dolj: Bătrân de 79 de ani, reținut după ce a bătut doi bărbați, a amenințat o femeie, a furat o căruță cu lemne și a provocat un incendiu
18:32 - Irina Loghin, revoltată de ce i s-a întâmplat. Același lucru l-a pățit și Maria Ciobanu: „Am vorbit cu un avocat”
18:26 - Modificări pentru comenzile de pe Shein și Temu. Comisia Europeană vrea să introducă taxe vamale pentru unele colete
18:09 - Kelemen Hunor și-a depus candidatura la prezidențiale: „A avut și Iohannis dreptate o dată” / Critici la adresa PSD-PNL: „Ei spun că merge perfect guvernarea. Dacă asta e perfecţiune, nu ştiu cum arată o guvernare instabilă”
17:58 - O persoană a murit într-un accident violent pe A1. Victima era din Bulgaria