O menajeră româncă, acuzată că a furat bijuterii de aproape jumătate de milion de euro de la turiștii unui hotel de lux din Londra

O menajeră româncă, acuzată că a furat bijuterii de aproape jumătate de milion de euro de la turiștii unui hotel de lux din Londra
Sursa foto: Pixabay

O menajeră română a fost acuzată că ar fi furat bunuri și obiecte de valoare în valoare de 400.000 de lire sterline de la vizitatori înstăriți cazați la un hotel luxos din Londra.

Tânăra s-a orientat către bijuterii foarte scumpe, Cartier, Dior și ceasuri Rolex, dar a sustras inclusiv cardurile clienților bogați.

O menajeră româncă, acuzată că a furat bunuri și obiecte în valoare de 400.000 de lire sterline

Într-o sală de judecată din Anglia, Sabrina Rova, de cetățenie română, și-a recunoscut în mod deschis vinovăția pentru că a furat bijuterii în valoare de aproape 400.000 de lire sterline de la oaspeții înstățiți. Tânărul de 23 de ani fusese angajat la un luxos hotel Hilton de cinci stele, situat în apropiere de Palatul Buckingham pe Park Lane.

În timpul cât a lucrat acolo, românca a furat mai multe bijuterii, inclusiv un ceas Cartier, cercei Cartier în valoare de peste 22.000 de lire sterline, un ceas Rolex Oyster în valoare de 17.000 de lire sterline și cercei cu perle Dior, scrie ziare.com.

Românca făcea parte dintr-un grup de crimă organizată

Instanța a stabilit că Rova a furat chiar și carduri de credit de la oaspeții hotelului Hilton și a făcut cumpărături la un magazin Footlocker din apropiere.

Potrivit procurorilor, Sabrina nu a acționat singură, ci făcea parte dintr-un „grup de crimă organizată”. Românca rămâne în arest până la pronunțarea sentinței la Southwark Crown Court, pe 5 aprilie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`