O mamă din SUA și-a fotografiat copiii lângă sicriul tatălui mort: "Am făcut aceasta pentru a arăta adevărul crud despre dependența de droguri" (FOTO)

O mamă din SUA și-a fotografiat copiii lângă sicriul tatălui mort: "Am făcut aceasta pentru a arăta adevărul crud despre dependența de droguri" (FOTO)

O mamă din Cincinnati, Statele Unite ale Americii, s-a fotografiat împreună cu cei doi copii ai săi lângă sicriul în care se afla trupul fără suflare al soțului ei și a distribuit poza pe rețelele de socializare. Chiar dacă multe persoane ar putea să o critice, femeia a făcut acest lucru cu un anume scop, scrie The Sun.

Știu că această fotografie o să provoace repulsie sau chiar șoc multora, însă motivul principal pentru care am făcut asta este acela de a arăta adevărul crud despre dependența de droguri. Dacă nu decizi să te recuperezi, aceasta e singura cale de ieșire. Niciun părinte nu ar trebui să-și îngroape copilul, cum niciun copil la fel de mic ca ai mei nu ar trebui să-și îngroape părintele.

 O să spuneți că niciodată nu o să vi se întâmple asta, dar, ghiciți, și Mike (n.red. – soțul femeii) a crezut la fel. Am fost împreună 11 ani. Am fost cu el înainte ca totul sa înceapă. Nu și-a imaginat că viața lui va lua o astfel de turnură. Odată a fost fericit și plin de viață”, a scris femeia lângă fotografia postată pe internet.

Eva Holland a mai povestit și cum bărbatul ei a reușit să nu mai fie dependent de droguri, după o perioadă de dezintoxicare, dar pentru o perioadă scurtă de timp.

A fost un fiu extraordinar, frate, prieten și, cel mai important, un tată grozav. A iubit copiii aceștia mai mult decât orice în lume.

Ne-a iubit atât de mult încât anul trecut s-a dus la dezintoxicare. S-a întors înainte de Crăciun un om complet nou. Și-a regăsit pofta de a trăi și scopul în viață, zâmbetul fermecător. A fost bine o perioadă, dar acum câteva luni a începutul totul, cu o singură pastilă pentru durere de dinți, care, inevitabil, l-a intors pe drumul dependenței.

A spus că se poate descurca, dar s-a înșelat. Miercurea trecută și-a dat ultima suflare. Tatăl copiilor mei, omul pe care l-am iubit încă de când eram un copil, fiul extraordinar, a pierdut bătălia. Am simțit nevoia să împărtășesc povestea mea în caz că îi este de folos cuiva”, a mai spus femeia.

Eva a primit nenumărate mesaje de susținere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:52 - Alexandru Muraru (PNL): Planul pesedist ne arată că pericolul capturării instituțiilor statului e în plină desfășurare. Urmează zile de încercare pentru democrația din România
23:35 - Netanyahu spune că lui Macron și celorlalți lideri occidentali care cer embargo pe arme pentru Israel ar trebui „să le fie rușine”: „Rușinea lor va continua mult după câștigarea războiului”
23:12 - George Simion, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Orice român are dreptul constituțional de a candida și de a fi ales. Nicio instituție nu îi poate lua acest drept
22:49 - Nicolae Ciucă: „Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” / „PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”
22:23 - Stelian Ion: Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să prezinte clar și în detaliu motivele / Este tot mai evidentă nevoia de reformă a CCR
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă
21:27 - Lucian Romașcanu, după declarația lui Florin Roman privind decizia CCR: PSD nu are nicio implicare în justiție. Când ai dileme și dificultăți să îți vezi candidatul în finală, despre dl. Ciucă vorbesc, începi să dai rateuri de gândire
21:06 - Florin Roman (PNL): Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorității PSD din CCR, este o făcătură marca PSD
20:46 - Diana Șoșoacă, după ce i-a fost anulată candidatura la prezidențiale: „Mă sună foarte mulți din Sfatul Înțelepților, mă sună generali din armată. Este timpul să acționăm”