O influenceriță celebră a mâncat 48 de stridii la o primă întâlnire. Ce reacție neașteptată a avut partenerul ei

O influenceriță celebră a mâncat 48 de stridii la o primă întâlnire. Ce reacție neașteptată a avut partenerul ei
Foto: Captura video TikTok

O tiktokeriță celebră din Atlanta, SUA, a filmat momentul în care a mâncat 48 de stridii într-un restaurant, fiind la prima întâlnire cu un bărbat. Reacția bărbatului a fost complet neașteptată.

O influenceriță a mâncat 48 de stridii la o primă întâlnire

Utilizatoarea Tiktok @equanaaa, a acceptat să se întâlnească cu un admirator online la restaurantul Fontaine’s Oyster House, cunoscut pentru stridiile sale proaspete. Pretendentul ei o curtase pe platforma online timp de săptămâni, scrie Adevarul.

Equana le-a împărtășit, cu entuziasm, urmăritorilor săi că la Fontaine’s există o ofertă specială în fiecare marți: o duzină de stridii pentru doar 15 dolari. Astfel, ea a decis să se răsfețe, bucurându-se de această oportunitate unică.

„Au primit cele mai bune… stridii din Atlanta”, a spus ea, înainte de a consuma patru platouri cu fructe de mare înăbușite în sos Tabasco.

Când a sosit cea de-a patra porție, bărbatul cu care tânăra ieșise la întâlnire a început să o privească în mod ciudat, după cum a relatat ea ulterior.

@equanaaa #hebrokeyallendofstory #fontainesoysterhouse #oysters ♬ original sound – EquanaB

Partenerul s-a făcut nevăzut din restaurant

Equana a fost încântată de preparatele delicioase pe care le-a comandat: câteva cocktail-uri, plăcintă cu crab și cartofi. Cu toate acestea, în timpul mesei, ea și-a dat seama că bărbatul cu care ieșise la întâlnire nu s-a mai întors niciodată din baie. Cu un sentiment de dezamăgire, a fost nevoită să își achite singură nota de plată.

Influencerița s-a enervat și i-a cerut explicații pretendentului pentru gestul său. Acesta a afirmat că a invitat-o doar la o băutură și nu s-a așteptat ca ea să comande atât de multă mâncare. A oferit să plătească băuturile, conform unei capturi de ecran de pe pagina Equanei. Urmăritorii au criticat lăcomia, iar videoclipul a devenit viral cu peste 5 milioane de vizualizări, stârnind o mulțime de reacții pentru tânără.

„El poate spune că a avut cea mai proastă experiență la o întâlnire”, a scris cineva.

„Abia am putut să te ascult înghițind, așa că îmi pot imagina cât de rău a fost să te uiți”, este un alt comentariu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie