O grădină zoologică din China a vopsit câini și i-a prezentat drept urși panda, pentru a atrage vizitatori (VIDEO)

O grădină zoologică din China a vopsit câini și i-a prezentat drept urși panda, pentru a atrage vizitatori (VIDEO)
Sursa foto: captura video

O grădină zoologică din China a recunoscut că atracția sa vedetă, doi așa-numiți panda, sunt doar câini pictați, potrivit CNN.

Câinii pufoși pictați pentru a semăna cu animalul național iubit al Chinei au fost văzuți într-un videoclip filmat de un vizitator la grădina zoologică din sudul provinciei Guangdong.

Videoclipul, postat luni pe Douyin, versiunea Chinei a TikTok, a devenit viral, fiind distribuit de peste 1,4 milioane de ori și apreciat de peste 725.000 de utilizatori.

Într-o fotografie distribuită de un alt utilizator pe rețelele de socializare, caninii alb-negru pot fi văzuți într-o incintă lângă o pancartă pe care scrie „câini pictați”.

„Ne numesc Panda Dogs, un câine de companie care arată ca un panda, vopsit și îmbrăcat de Chow Chow. Suntem blânzi, inteligenți, prietenoși, drăguți și adorabili!” este mesajul de pe pancartă.

Managerul grădinii zoologice, supranumit Huang, a spus că câinii sunt una dintre atracțiile sale de top.

„Puteți vedea după numele nostru, suntem „Paradisul animalelor ciudate și al animalelor drăguțe”, a declarat ea pentru postul afiliat de stat Sichuan Observation. „Aceștia sunt câini Chow Chow care sunt pictați (ca panda), deoarece acest lucru face parte din specialitățile noastre.”

În mai, o grădină zoologică din estul provinciei Jiangsu a stârnit indignare după ce vizitatorii au descoperit că picta doi câini alb-negru, ca să semene cu panda. În urma criticilor pe scară largă, grădina zoologică a recunoscut șiretlicul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`