O fetiță româncă, bătută de colegii săi în Italia/ Care a fost motivul agresiunii fără scrupule (VIDEO)

O fetiță româncă, bătută de colegii săi în Italia/ Care a fost motivul agresiunii fără scrupule (VIDEO)
Foto: Pixabay

O fetiță de 11 ani, de origine română, stabilită în Italia, a fost bătută crunt de colegi după ce i-ar fi trimis mesaj unui băiat care avea iubită, relatează Corriere di Arezzo.

Care a fost strategia colegilor fetiței

Actul de violență a avut loc sâmbătă, pe 18 februarie la Arezzo, în Toscana. În jurul orei 18:00, colegii fetei au aflat că aceasta au decis să o pedepsească după ce i-a trimis mesajul băiatului.

Fetița de doar 11 ani a fost ademenită într-o parcare și așteptată de un grup format din 30 de persoane, majoritatea fete. Grupul a început prin a o jigni, iar apoi au tras-o de păr, au lovit-o cu pumnii și picioarele, în timp ce alți adolescenți priveau de pe margine, nepăsători. Unii dintre ei chiar au filmat întreaga scenă și au postat videoclipul pe rețelele de socializare.

Părinții fetei cer acum să se facă dreptate

Părinții minorei au declarat că cei care au bătut-o au folosit și o curea. Aceștia au făcut plângere la poliție, iar șapte adolescenți care au participat la agresiune au fost identificați. Majoritatea sunt fete care au sub 14 ani și nu vor putea fi trase la răspundere din punct de vedere legal. Adolescenții care au participat la linșaj și au peste 14 ani vor trebui să răspundă în fața instanței.

Fetița care era plină de răni și vânătăi, a fost dusă la spital, iar medicii au stabilit că îi vor trebui șapte zile de îngrijiri medicale pentru loviturile primite.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`