O fetiță de trei ani a trăit o mare dezamăgire chiar de ziua ei. Niciun invitat nu și-a făcut simțită prezența la petrecere: „Mi s-a frânt inima” (VIDEO)

O fetiță de trei ani a trăit o mare dezamăgire chiar de ziua ei. Niciun invitat nu și-a făcut simțită prezența la petrecere: „Mi s-a frânt inima” (VIDEO)
Sursa Foto: Instagram/@breannamstrong

O tânără mămică din Utah a devenit virală pe rețelele de socializare, asta după ce și-a expus povestea tristă prin care a trecut atât ea, cât și fiica sa.

În vârstă de 27 de ani, Breanna Strong se declară „devastată”, deoarece a invitat 27 de copii la petrecerea de ziua fiicei sale de 3 ani, Avery, dar niciun invitat nu s-a prezentat, potrivit dailymail.co.uk.

Niciun invitat nu a venit la petrecerea organizată pentru fiica sa

Se pare că la aniversarea organizată cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Breanna a avut parte de surpriza vieții ei și a fost extrem de dezamăgită în momentul în care niciun invitat nu și-a făcut simțită prezența.

Cu toate că a cheltuit sute de euro pentru această aniversare, inima femeii s-a frânt și mai mult când și-a văzut fiica tristă.

„Am făcut chiar eu invitații și le-am trimis prietenilor, am creat un eveniment pe Facebook. Am invitat 13 familii cu 27 de copii. Cu o zi înainte de petrecere, șapte familii îmi spuseseră că vin. Mă așteptam să apară 13 copii”, a declarat mama copilului, notează dailymail.co.uk.

@breannamstrong I wish I was making this up. #noshow #birthdayparty #fyp #trending #sahm #makefriends ♬ Get You The Moon – Kina

Mama fetiței a mai specificat că o parte dintre invitați au anunțată-o chiar în dimineața petrecerii că nu vor putea ajunge, fără a-și motiva măcar răspunsul.

„Am fost devastată să mă uit la fiica mea și să o văd de una singură în timp ce mânca pizza. Nici măcar nu am mai tăiat tortul. Mi s-a frânt inima”, a adăugat Breanna.

Internauții au empatizat cu femeia și au înțeles dezamăgirea prin care a trecut

„I s-a întâmplat şi uneia dintre fiicele mele. Acum mă asigur că ne prezentăm la toate petrecerile la care suntem invitaţi. Nu vreau să văd niciodată acea durere pe chipul nimănui”, a comentat un părinte.

O altă persoana a spus că nu mai organizează petreceri pentru copii exact din acest motiv: „Sincer, cred că oamenii pur şi simplu nu mai participă la petrecerile de ziua de naştere. Eu am încetat să le mai fac”.

Sursa Foto: Captură Video/ TikTok
Sursa Foto: Captură Video/ TikTok
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”