O fetiță de șapte ani vinde flori și cumpără veste antiglonț pentru soldații ucraineni

O fetiță de șapte ani vinde flori și cumpără veste antiglonț pentru soldații ucraineni
Foto: captura video.

O fetiță de șapte ani și-a sacrificat visul pentru a-l ajuta pe apărătorul țării. Gestul copilei i-a cucerit pe voluntari.

Un gest de milioane

O fetiță din Kropivințki și-a spart pușculița și a dat toți banii pentru a cumpăra o vestă antiglonț pentru un soldat ucrainean.

Varia Hlevnițkaia economisește bani de câțiva ani pentru a cumpăra un iPhone. Aceasta aproape a reușit să strângă suma necesară, dar nu a mai avut nevoie de ceea ce își dorea. Fetița a văzut și a simțit ce înseamnă un război și a decis să se implice. Copila a făcut un gest emoționant.

Fetița și-a sacrificat visul

Copila i-a sugerat mamei ei să-și spargă pușculița și să dea banii voluntarilor care pot cumpăra o vestă antiglonț pentru un apărător al țării.

„Am hotărât să-l dau pentru ca războiul să se termine curând și să ajut soldații”, a spus fetița.

Pentru că suma colectată nu a fost suficientă, Varia a început să vândă flori proaspete și desenele ei. Copila a reușit să predea personal armura militarului.

Voluntarii au fost copleșiți de emoții și de  bunătatea fetei, așa ca au decis să-i îndeplinească visul și i-au oferit un iPhone, la care a visat de mult timp, relatează Unian.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ukraine UA (@ukraine.ua)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:41 - Impact mortal între un autoturism și TIR. Un bărbat a murit
17:35 - Ionel Dancă (FD), despre moțiunea de cenzură a USR împotriva Guvernului: Trebuie să vedem, mai întâi, cât de serios este demersul sau e doar o declarație politică. Ce puțin cu noi nu au discutat nimic (VIDEO)
17:34 - Oana Țoiu, despre abuzurile la care sunt supuși pensionarii: „Li s-au dat doar 45 de zile legal de a contesta direct în instanță”
17:15 - Cine a fost marea dragoste a lui Dan Spătaru. Artistul, amenințat cu moartea de soțul iubitei sale
17:08 - Ciprian Dobre (PNL): Niciodată nu vom face un asemenea act, în care noi să introducem o moțiune de cenzură în Parlamentul României împotriva unui guvern din care noi facem parte (VIDEO)
17:06 - Buzău: 20 de persoane au ajuns la spital după ce au consumat ciuperci cumpărate de pe marginea drumului
17:05 - Câștigătorii premiului Nobel pentru Fizică 2024. Pentru ce invenții au fost acordate
16:49 - Silvia Dinică, despre decizia controversată a CCR care o vizează pe Șoșoacă: „Este un abuz” (VIDEO)
16:37 - Gabriel Zetea, reacție la declarațiile lui Nicolae Ciucă privind coaliția PSD-PNL: Asta spune într-un joc electoral, pentru că pentru domnia sa, în acest moment, contează exclusiv procentele pe care le poate avea în campania electorală (VIDEO)
16:31 - Daniel Fenechiu (PNL), despre moțiunea de cenzură a USR: „Să nu ne pună în situații pe care să încerce să le exploateze politic împotriva noastră”