O fetiță de doi ani a murit în timp ce tatăl său se juca pe PlayStation. Bărbatul ar fi lăsat-o pe micuță în mașină, la 43 de grade

O fetiță de doi ani a murit în timp ce tatăl său se juca pe PlayStation. Bărbatul ar fi lăsat-o pe micuță în mașină, la 43 de grade
Sursa Foto: Freepik.com

O fetiță de doi ani din SUA a murit în timp ce tatăl său se juca pe PlayStation. Micuța a fost lăsată singură, în mașină, la soare, timp de mai multe ore.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani este acuzat de crimă și abuz asupra copiilor, după ce și-a lăsat fiica în mașină pentru a se putea juca pe PlayStation, potrivit The Sun.

Fetiță de doi ani, decedată după ce a stat câteva ore la soare, când temperaturile au atins 43 de grade

În fața polițiștilor, bărbatul a relatat că și-a lăsat fiica să doarmă pe scaunul ei din mașină, care se afla pe bancheta din spate, întrucât micuța dormea.

Chiar dacă a menționat că fetița a stat doar o jumătate de oră în mașină, procurorii susțin că ea a stat în vechiul timp de trei ore, fiind în lumina directă a soarelui.

Când mama fetei a ajuns acasă, în jurul orei 16:00, a găsit-o pe micuță fără viață.

Mama: „Ți-am spus să nu-i mai lași în mașină, de câte ori ți-am spus?”

Tatăl: „Iubito, îmi pare rău!”

Mama: „Am pierdut-o, era perfectă”

Tatăl: „Cum aș putea face asta? Am ucis copilul nostru, asta nu poate fi real”, sunt mesajele pe care cei doi părinți și le-au trimis.

Fiicele celor doi, de 9 și 5 ani, le-au spus autorităților că tatăl lor le lasă des singure în mașină, fiind distras în timp ce juca pe computer.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`