O femeie din UK, agresată de un adolescent de 16 ani într-un șanț de pe marginea drumului. Cum își argumentează tânărul gestul

O femeie din UK, agresată de un adolescent de 16 ani într-un șanț de pe marginea drumului. Cum își argumentează tânărul gestul
Sursa foto: Pixabay.com

Un băiat de 16 ani a fost închis după ce a violat o femeie în timp ce aceasta se întorcea acasă dintr-un pub de-a lungul unui drum important al orașului Cardiff, Marea Britanie.

Cum își argumentează tânărul gestul

Adolescentul a declarat în fața polițiștilor că totul a fost de comun acord, după ce femeia i-a zâmbit acestuia.

Avocatul femeii a declarat că victima, o femeie căsătorită și cu copii, a petrecut o noapte la un pub din Cardiff cu familia și prietenii înainte de a merge acasă. El a spus că femeia era „evident în stare de ebrietate” și că nu se putea ține pe picioare.

Instanța a auzit că, în timp ce femeia mergea de-a lungul drumului, a trecut pe lângă inculpatul care mergea în direcția opusă. Atunci, adolescentul s-a oprit, s-a întors și a început să o urmărească.

„După ce au trecut unul pe lângă celălalt, inculpatul și-a schimbat direcția și a început să meargă în spatele victimei, acum în aceeași direcție cu ea. După ce a văzut că e singură, în stare de ebrietate și vulnerabilă, acela a fost probabil momentul în care a decis că o va viola și, prin urmare, a început să o urmărească”, a spus avocatul, scrie Mirror.

Adolescentul a depășit-o pe femeie, apoi s-a oprit lângă un șanț de la marginea drumului și ar fi profitat de femeie. Femeia spune că nu își mai aduce aminte toate detaliile, dat fiind faptul că era în stare de ebrietate, dar a spus că tânărul a pus mâna pe ea și că, inițial, acesta a crezut că vrea să o ajute.

Cinci ani de închisoare

Procurorul a spus că atacul a fost raportat poliției în acea noapte și a fost lansată o anchetă „masivă” care a implicat zeci de ofițeri și personal de sprijin. În cadrul acelei anchete s-a efectuat un traul de filmări CCTV, iar inculpatul a fost identificat și arestat la domiciliu a doua zi.

Adolescentul, care nu avea condamnări anterioare, a fost supus unei pedepse prelungite de nouă ani, inclusiv cinci ani de detenție.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)