O femeie a fost salvată după ce a supraviețuit 14 ore pe o mașină scufundată de o viitură, după o furtună (VIDEO)

O femeie a fost salvată după ce a supraviețuit 14 ore pe o mașină scufundată de o viitură, după o furtună (VIDEO)

Un elicopter a salvat o femeie marți dimineață, după ce aceasta a rămas blocată timp de aproape 15 ore cocoțată pe mașina sa răsturnată de apa abundentă, după ce a încercat să traverseze un pârâu care ieșise din matcă, în urma ploilor recente din California de Nord.

Femeia și-a petrecut noaptea în mijlocul apelor

Un elicopter de la California Highway Patrol Air Operations a transportat-o pe femeie la mal, în timp ce apele creșteau în jurul vehiculului ei.
Imagini groaznice postate online au arătat cum femeia era luată pe sus de un tehnician de elicopter folosind un ham de salvare.

California Highway Patrol Golden Gate Division Air Operations a declarat pe Facebook că femeia a fost dusă la spital cu răni ușoare. Numele ei nu a fost dat publicității.

Shaun Bouyea, ofițer de zbor și paramedic al Poliției de Autostrăzi din California, a spus că este remarcabil că femeia a supraviețuit calvarului timp de 15 ore.

Femeia și-a petrecut noaptea în vârful vehiculului, dar o persoană care camping în apropiere a observat-o a doua zi dimineață și a alertat pompierii. Departamentul a apelat apoi la California Highway Patrol Air Operations pentru sprijin.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`