O femeie a avut parte de șocul vieții ei. Ce a descoperit când a deschis coletul primit de la curier (VIDEO)

O femeie a avut parte de șocul vieții ei. Ce a descoperit când a deschis coletul primit de la curier (VIDEO)
Sursa foto: Pixabay

O femeie a avut parte de șocul vieții ei atunci când și-a primit coletul mult așteptat. În momentul când l-a deschis, în loc să găsească un controler pentru Xbox-ul ei comandat online, a găsit un șarpe extrem de periculos și veninos, conform India Today.

Femeia a filmat tot momentul cu șarpele

Femeia din India e acum nemulțumită de abordarea din partea firmei de curierat.

Deși compania i-a oferit apoi o rambursare integrală, femeia este nemulțumită: „Și ce ar trebui să primesc pentru că mi-am riscat viața?”, s-a întrebat ea.

Chiar dacă pe moment „i-a stat inima” pentru câteva secunde, ea a reușit să filmeze momentul și să îl publice pe rețelele sociale. În videoclip se poate observa pachetul Amazon pe jumătate deschis, în interiorul unei găleți, iar șarpele poate fi văzut înfășurat în banda de ambalaj în timp ce încearcă să scape.

Animalul a fost identificat ca fiind un posibil Naja naja, cunoscut și sub numele de cobra cu ochelari, o specie de șarpe foarte veninos originar din Karnataka. Se pare că a fost prins și ulterior eliberat într-un loc sigur, departe de accesul oamenilor.

Ce precizări a făcut Amazon Help

Femeia a relatat ulterior că, drept răspuns la acest videoclip, Amazon Help a transmis inițial pe X (fostul Twitter) următorul mesaj: „Ne pare rău să aflăm de neplăcerile pe care le-ați avut cu comanda dumneavoastră de la Amazon. Am dori să verificăm în continuare. Vă rugăm să împărtășiți detaliile solicitate, iar echipa noastră vă va contacta în curând cu o actualizare”, informează Știripesurse.

Apoi, un purtător de cuvânt al Amazon India a asigurat că firma investighează incidentul. „Siguranța clienților, angajaților și contractorilor noștri este o prioritate de top pentru noi. Lucrăm din greu pentru a le oferi clienților o experiență de cumpărături de încredere și este angajamentul nostru să facem totul pentru a le face lucrurile bine. Luăm în serios toate plângerile clienților și investigăm acest incident”, a declarat ea pentru presa din India.

Femeia a lăsat să se înțeleagă că ar fi primit o rambursare completă, dar s-a întrebat „ce ar trebui să primesc pentru că mi-am riscat viața cu un șarpe atât de veninos”. „Aceasta este o încălcare a siguranței cauzată exclusiv de neglijența Amazon și de o igienă și supraveghere slabă a transportului”, a mai spus ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)