O familie cu un copil mic a fost dată afară dintr-un avion pentru că „miroseau” / Pasagerii susțin că au fost discriminați pe considerente religioase

O familie cu un copil mic a fost dată afară dintr-un avion pentru că „miroseau” / Pasagerii susțin că au fost discriminați pe considerente religioase
Sursa foto: Twitter - Eric Lichtenstein @Evolved_to_Win

O familie cu un copil mic a fost dată afară din avion și umilită în public, după ce pasagerii unui avion s-au plâns că miroseau urât. Aceștia neagă totul și spun că au fost discriminați pe considerente religioase.

Yossi Adler și soția sa, Jennie, susțin că au fost dați afară la îmbarcarea într-un avion American Airlines, alături de copilul lor de 19 luni, din cauza „mirosului corporal neplăcut”.

Potrivit lor, personalul de la Aeroportul Internațional din Miami i-a dat jos din avion, adăugând că nu au voie să se întoarcă la bord.

Motivul pentru care familia a fost dată afară din avion

Yossi Adler, consultant în afaceri în vârstă de 36 de ani, susține că familia lui a fost dată afară pentru că sunt evrei și nu pentru că miroseau urât, scrie Daily Star. Totul s-a întâmplat miercuri, 13 septembrie, când familia voia să zboare din Miami spre Detroit, acolo unde locuiesc.

„Dintr-o dată, imediat ce ne-au dat jos, au închis poarta și apoi au spus: „Ne pare rău, domnule, unii oameni s-au plâns că mirosiți și nu vă lăsăm să vă întoarceți la bord”, a declarat bărbatul la un post TV local.

Confuză de situație, soția bărbatului susține că a oprit mai multe persoane din aeroport ca să întrebe dacă chiar miros urât.

După ce au fost dați afară din avion, reprezentanții companiei i-au transmis familiei că bagajele le vor fi returnate, lucru care nu s-a întâmplat.

Având un copil mic, familia avea nevoie de mai multe lucruri, printre care și un scaun auto și un cărucior, care au fost lăsate în avion.

„Domnul Adler și soția sa au fost scoși din zbor când mai mulți pasageri s-au plâns de mirosul lor corporal. Ei au fost cazați la un hotel pentru o noapte și au primit bonuri de masă. Ei au fost reprogramați pentru un alt zbor, joi”, a declarat compania American Airlines.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)