O companie aeriană își pune angajații la slăbit! Cine nu se conformează, va fi pedepsit…

O companie aeriană își pune angajații la slăbit! Cine nu se conformează, va fi pedepsit...
sursă foto: rooshvforum.com

Pakistani International Airlines le-a transmis celor aproximativ 1.800 de angajați să fie atenți cu excesul în greutate, căci altfel vor fi pedepsiți, relatează USA Today.

Prin urmare, compania le-a trimis un memo angajaților, prin care le-a impus o limită de șase luni – timp în care fie vor îndeplini baremul de greutate, fie vor fi trimiți în centrul medical al companiei, astfel încât să fie evaluați din punct de vedere medical și să fie supuși unui tratament până vor pierde din excesul de greutate.

„Vom cântări toate echipajele aeronavelor, iar datele exhaustive colectate vor fi păstrate și folosite exclusiv de departamentele de management”, scrie în memoul controversat trimis angajaților, prin care li se impune o limită de cel mult 14 kilograme peste baremul stabilit.

Mashood Tajwar, un purtător de cuvânt al companiei, a explicat pentru CNN că aceste controale sunt unele „normale, de rutină”, precum și că Pakistani International Airlines le-a trimis angajaților acel memo doar ca să se asigure că însoțitorii de zbor sunt „slăbuți, deștepți și în formă, în condițiile în care compania s-a confruntat cu îngrijorări legate de obezitatea stewarzilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`