O badantă a bătut bătrânul de care trebuia să aibă grijă. Ce pedeapsă a primit

O badantă a bătut bătrânul de care trebuia să aibă grijă. Ce pedeapsă a primit
Sursa foto simbol: Pixabay

O româncă a lucrat ca bandantă în Italia a fost filmată în timp ce bătea bătrânul de care trebuia să aibă grijă și a fost condamnată la 5 ani și 4 luni de închisoare.

Bandantă violentă

Femaia de 55 de ani a fost dusă în fața instanței după ce a fost acuzată de cruzime, de violențe și umilințe de rudele bătrânului. Aceste incidente nu s-ar fi întâmplat doar o singură dată, ci timp de cîteva luni. Româncă ar fi pălmuit, insultat și umilit pe bătrân, conform știrileprotv.

Fiica bătrânului a instalat camere de supraveghere și a văzut tot ceea ce făcea bandanta pe care o plătea să aibă grijă de tatăl ei.

Ce scene au surprins camerele

Cu doar câteva zile înainte ca femeia să fie arestată, femeia a fost din nou violentă cu bărbatul bătrân, fiicele lui au arătat imaginile polițiștilor în care se vedea cum românca îl dădea cu capul de balustrada patului. Pe lângă actele violente, insultele și injuriile nu lipseau.

Românca se afla în arest la domiciliu, din 25 februarie 2023. După ce imaginile au fost prezentate judecatărorilor, femeia a fost condamnată la 5 ani și 4 luni de închisoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`