Nuntă regală la Stockholm: Prințesa Madeleine s-a căsătorit cu bancherul american Christopher O’Neill (VIDEO)

Nuntă regală la Stockholm: Prințesa Madeleine s-a căsătorit cu bancherul american Christopher O'Neill (VIDEO)
Zi de sărbătoare la Stockholm. Prinţesa Madeleine, fiica cea mică a regelui Suediei, s-a căsătorit cu alesul inimii ei, bancherul american Christopher O'Neill. Deşi ceremonia nu a fost la fel de fastuoasă precum...

Zi de sărbătoare la Stockholm. Prinţesa Madeleine, fiica cea mică a regelui Suediei, s-a căsătorit cu alesul inimii ei, bancherul american Christopher O’Neill. Deşi ceremonia nu a fost la fel de fastuoasă precum cea din 2010, a surorii sale, Victoria, mii de oameni au ieşit în stradă pentru a-i aclama pe tinerii căsătoriţi. Aceştia s-au plimbat într-o trăsură pe străzile din jurul palatului, iar salve de tun au fost trase în onoarea proaspetei familii.

Prinţesa Madeleine, a patra pe linia de succesiune a tronului Suediei, a rostit emoţionată, în capela palatului regal, jurămintele care au legat-o pe viaţă de soţul ei, expertul in finante americano-britanic Christopher O’Neill. Cu ocazia nunţii sale, Madeleine, în vârstă de 31 de ani, a revenit în Capitala Suediei, părăsind temporar New Yorkul, oraşul unde l-a întâlnit pentru prima dată pe Christopher.

Ceremonia a fost însă una restrânsă, cu 600 de invitaţi şi mai puţin fastuoasă, precum cea a surorii sale, Prinţesa Victoria, care s-a căsătorit în 2010 şi care a transformat întreaga capitală pentru sărbătoarea regală. Printre invitaţii de vază ai nunţii prinţesei Madeleine s-au aflat Prinţul Edward al Marii Britanii, şi soţia sa, contesa Sophie, prinţesa japoneză Takamodo, dar şi prinţi şi prinţese din Norvegia, Danemarca sau Monaco.

Evenimentul i-a ţinut cu sufletul la gură şi încărcaţi de emoţie pe mii de suedezi, care au ieşit în stradă pentru a-i aclama pe tinerii casatoriti. Aceştia s-au plimbat cu caleaşca regală în uralele celor adunaţi pe principalele bulevarde ale oraşului, iar nu mai puţin de 21 de salve de tun au fost trase pentru a onora tânărul cuplu.

Prinţesa Madeleine l-a cunoscut pe Christopher O’Neill în urmă cu doi ani, în timp ce lucra pentru o organizaţie non-profit. Fiica regelui Carl al XVI-lea Gustaf şi al Reginei Silvia s-a ţinut departe de mass-media după ce s-a mutat în Statele Unite ale Americii, la scurt timp după ce a rupt logodna cu un avocat suedez. Pe când avea 20 de ani, Madeleine a fost numită de presa din Suedia „prinţesa petrecerilor”, după ce paparazzi au surprins-o de mai multe ori în cluburile faimoase din ţară.

Nuntă regală la Stockholm

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`