Numai „Domnul Atotputernic” l-ar putea convinge pe Joe Biden să renunțe la cursa pentru Casa Albă. Ce a mai transmis președintele american

Numai „Domnul Atotputernic” l-ar putea convinge pe Joe Biden să renunțe la cursa pentru Casa Albă. Ce a mai transmis președintele american
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

Președintele american Joe Biden susține în continuare că el este candidatul potrivit pentru a-l învinge pe adversarul republican Donald Trump la alegerile din noiembrie, deși nu a făcut prea multe lucruri pentru a tempera îngrijorările democraților, care au apărut imediat după prestația dezastruoasă de săptămâna trecută.

„Nu există nicio indicație de stare gravă. Am fost epuizat. Nu mi-am ascultat instinctele în ceea ce privește pregătirea și o noapte proastă”, a declarat Biden, potrivit Reuters.

Joe Biden continuă lupta pentru Casa Albă. Doar „Domnul Atotputernic” l-ar putea convinge să renunțe

Având în vedere sondajele care arată că democrații sunt îngrijorați de prestația lui Biden din cadrul dezbaterii cu Donald Trump, președintele american a fost întrebat dacă este realist în ceea ce privește credința sa că îl poate învinge pe fostul președinte al SUA.

„Nu cred că cineva este mai calificat”, a spus Biden susținând că sondajele au fost inexacte.

Când a fost întrebat dacă ar renunța în cazul în care colegii democrați din Congres ar spune că le afectează șansele de realegere în noiembrie, Joe Biden a spus: „Dacă Domnul Atotputernic vine și îmi spune că aș putea face asta”.

Chiar dacă după dezbaterea cu Trump au apărut voci care i-au spus să se retragă din Cursa pentru Casa Albă, Joe Biden a declarat că „Nu plec nicăieri”.

Amintim că Vladimir Putin a declarat că îl preferă pe Joe Biden, deși prestația din cadrul dezbaterii cu fostul președinte american Doland Trump a fost dezastruoasă.

Întrebat de un reporter dacă Biden sau Trump a fost mai bun, dacă preferința sa declarată pentru actualul președinte american s-a schimbat după dezbatere, președintele rus a spus că „Nimic nu s-a schimbat”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`