Cine va fi noul lider al clanului Duduianu, după moartea interlopului Emi Pian

Cine va fi noul lider al clanului Duduianu, după moartea interlopului Emi Pian

Lumea interlopă din Capitală fierbe după uciderea liderului clanului Duduianu, Emi Pian. Însă adevărata luptă pentru supremație se va da abia după ce înmormântarea se va termina și membrii familiei vor anunța cine îi va lua locul de conducător, dar și cine îi va răzbuna moartea, potrivit tradiției.

Cine va fi noul líder al clanului Duduianu

Înacest moment este neclar cine va fi noul líder al clanului Duduianu, pentru că Nicolae, zis Pian, în vârstă de 59 de ani, tatăl fraților cămătari șicapul clanului, execută o pedeapsă cu închisoarea de 5 an și 10 luni, după ce a lovit, intenționat, cu mașina, un pieton. Pian Senior a fost arestat în primăvara aceastui an.

În plus, alți cinci membri ai clanului sunt arestați pentru 30 de zile, într-un dosar de șantaj și amenințare. Astfel, Miltiade Văduva, zis Seif, și Sofian Văduva, zis Denom, sunt excluși de la șefie.

Recent, clanul Duduianu a mai pierdut doi membri de seamă: în urmă cu doi ani, liderul clanului de atunci, Ion Duduianu zis Senger, a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în închisoare, unde executa o pedeapsa de 10 ani pentrutraficde persoane. În următoarele luni a murit si fratele lui Senger, Cristofor Duduianu, într-un spital din Capitală, unde ajunsese în comă direct din închisoare Rahova.

Cei mai cunoscuți membrii ai clanului Duduianu rămânMiltiade Văduva, zis Seif, Radu Regetși Vasile Duduianu, zis Instronom,Aramis Duduianu, Sofian Văduva și Anaser Duduianu, care se află în Marea Britanie, dar a jurat că se va întoarce pentru a răzbuna moartea fratelui său.

Testamentul lăsat de Emi Pian

Deși avea doar 39 de ani, liderul Duduienilor, lăsase lucrurile în ordine, ca să nu existe probleme dacă se întâmpla ceva cu el, potrivit huff.ro. Chiar dacă nu există un document scris, moștenirea este împărțită prin viu grai, potrivit tradiției țigănești. Cel mai probabil, rolul de șef va fi preluat de unul dintre frații decedatului, iar cine va fi acesta va fi stabilit de Pian Senior.

„Frații lui Emi Pian au început să ajungă în România pentru a participa la înmormântare. Din ce știu eu unul din frații regelui nostru va prelua conducerea clanului. Răzbunarea va fi mare și cruntă. În țigănie nu există testament ca la români, acest lucru se va face pe bază de ierarhie. Din închisoare Nicolae Duduianu va da ordine clare pentru a nu lăsa averea pierdută.”, a declarat o sursă apropiată familiei lui Pian. Testamentul e clar și nimeni nu-l încalcă. Chiar dacă nu facem hârtii de testament, noi țiganii știm legile noastre. Nu te poți duce la notar să faci testament că banii nu stau în bancă sau casete de valori, banii stau în casă la noi. Așa va face și familia lui Emi Pian. Frate-su va prelua conducerea și va trece la recuperat toți banii”,a mai declarat un apropiat al familiei, potrivit huff.rofără a menționa numele urmașului lui Emi Pian.

Mesaje de amenințare după uciderea lui Emi Pian

Chiar dacă nu și-au înmormântat încă liderul, membrii clanului Duduianu au început deja să transmită mesaje de amenințare și de răzbunare.

„Nici copii din copii lor să nu scape până nu se răzbună familia Pian. Acum să dea dovadă verii lui, unchii lui, nepoții lui, cumnații lui și cuscrii lui și tot ce înseamnă familie, să se unească, să lase dezbinarea și să-l execute în regim de urgență“, a scris cineva pe pagina de Facebook al lui Emi Pian, acolo unde cei ce i-au fost prieteni s-au strâns pentru a discuta despre moartea sa.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`