Noilor recruți ruși li se cere să meargă pe front cu tampoane și absorbante. Responsabilă cu recrutările: „Băieți, nu râdeți!” (VIDEO)

Noilor recruți ruși li se cere să meargă pe front cu tampoane și absorbante. Responsabilă cu recrutările: „Băieți, nu râdeți!” (VIDEO)
Captură Video Twitter

O înregistrare intens distribuită pe rețelele sociale o arată pe o responsabilă cu recrutările cum le cere noilor soldați ruși să facă rost de absorbante și tampoane în caz că vor fi împușcați pe frontul din Ucraina.

”A doua armată a lumii” caută tampoane

În clip se aude cum femeia le spune noilor recruți să vină ei cu mai multe lucruri, între care cu saci de dormit. Unul dintre ei întreabă dacă acestea nu ar trebui asigurate de armată. „Ar trebui să fie ale voastre, băieți!” – e răspunsul primit.

Ea spune apoi că armata nu oferă decât uniformele și armele, restul, inclusiv medicamentele, fiind asigurate chiar de soldați.

Un nou recrut intervine atunci și afirmă că în farmacii nu se mai găsesc garouri.

Șefa vine apoi cu ”soluțiile alternative”: „Cereți rudelor să vă trimită. Luați trusele de prim ajutor de la mașini. Băieți, nu râdeți! Cereți soțiilor, fetelor, mamelor voastre absorbante și tampoane. Cele mai ieftine. Știți pentru ce sunt? Pentru a opri sângerarea! Puneți tampoanele direct în rana provocată de glonț. Tamponul se umflă și închide rana”.

Lipsa de dotare a armatei ruse stârnește furia propagandiștilor ruși

Mobilizarea haotică și incapacitatea armatei de a-i dota pe noii recruți a ajuns să-i enerveze până și pe cei mai înflăcărați propagandiști ai lui Putin, care acum sunt îngrijorați de o eventuală revoltă împotriva mobilizării și războiului.

„Vă jucați cu oameni înarmați…”, a remarcat Margarita Simonian, șefa postului Russia Today, având un mesaj pentru comandanți: „Nu e momentul pentru așa ceva… nu supărați poporul!”.

La excesul de zel al responsabililor, care au chemat pe front până și bunici, bolnavi sau mame singure, Vladimir Soloviov, principalul propagandist al Kremlinului, a venit cu o ”soluție” în stilul caracteristic: „Am putea să îi împușcăm pe cei responsabili?”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:53 - Joe Biden spune că, în locul Israelului, ar evita să atace câmpurile petroliere din Iran: „M-aș gândi la alte alternative”
23:42 - Alimentul care, consumat în exces, afectează imunitatea și accelerează procesul de îmbătrânire. Specialiștii trag un semnal de alarmă
23:31 - Rusia urmează să îi scoată pe talibani de pe lista organizațiilor teroriste. Serghei Lavrov cere Occidentului să ridice restricțiile care îi vizează pe aceștia
23:09 - Autoutilitară cuprinsă de flăcări în municipiul Suceava. De la ce ar fi pornit incendiul
23:06 - Incident la un liceu din Arad. O profesoară a rămas inconștientă minute bune, după ce o bucată de tencuială i-a căzut în cap
22:44 - Oana Florea: PNL, un partener cu care s-a putut negocia punctual orice măsură și a existat comunicare până când Iohannis a început să își bage coada în coaliție. Viitorul lui job e mai important decât stabilitatea țării (VIDEO)
22:18 - Volodimir Zelenski s-a întâlnit cu soldații care luptă în regiunea Kursk a Rusiei. Președintele Ucrainei, în vizită în Sumî, regiune din zona de graniță (FOTO, VIDEO)
22:15 - Scandal monstru la Spitalul Colentina, din Capitală. Ce ar fi pățit un pacient internat acolo
21:58 - Cristina Prună (USR): Cred că asta îl vulnerabilizează pe Mircea Geoană! Trebuie să fie mai clar și să lămurească lucrurile acestea (VIDEO)
21:48 - Sancțiunea primită de un șofer prins pe DN 1 cu o viteză de 213 km/h. IPJ Sibiu: Viteza se premiază!