NOI DIVERGENȚE între Donald Trump și Barack Obama! Preşedintele ales al SUA aruncă noi ACUZAȚII

NOI DIVERGENȚE între Donald Trump și Barack Obama! Preşedintele ales al SUA aruncă noi ACUZAȚII
Foto: hetrald.ng

Donald Trump l-a acuzat miercuri pe Barack Obama că face 'declaraţii incendiare' şi pune 'obstacole' în calea tranziţiei către noua administraţie,informează Știri pe Surse.

Trump a postat pe Twitter un mesaj în care precizează că tranziția la președinție între Obama și el nu este una tocmai ușoară și că încearcă să ignore piedicile impuse de acesta.

'Mă străduiesc să ignor numeroasele obstacole şi declaraţii incendiare ale preşedintelui Obama. Am crezut că tranziţia se va face lin. Dar nu este aşa !', a scris Trump pe Twitter.

Chiar dacă au încercat după scrutinul din 8 noiembrie să asigure o tranziție liniștită către administrația noului președinte, divergențele între cei doi pare că nu s-au sfărșit.

Obama a declarat luni într-un interviu că dacă i s-ar fi permis să candideze încă o dată "sigur" ar fi obţinut şi un al treilea mandat prezidenţial.

Un al punct de divergență între preşedintele ales al SUA și preşedintele în exerciţiu este și decizia actualei administrații de a accepta adoptarea în Consiliul de Securitate al ONU a unei rezoluţii împotriva colonizării israeliene în Cisiordania, care este dezaprobată de Trump.

Trump a promis că politica externă a Statelor Unite de deveni din nou favorabilă Israelului după ce acestava intra la Casa Albă.

'Ei (israelienii n.red) sunt obişnuiţi să vadă în SUA un mare prieten, dar acest lucru nu se mai întâmplă. Începutul sfârşitului a fost acest acord oribil cu Iranul (acordul privind dosarul nuclear n.red.), iar acum ONU ! Rămâi puternic Israel, 20 ianuarie este aproape', a indicat Trump.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie