Nigel Farage, în Parlamentul European: Când am venit aici în urmă cu 17 ani afirmând că vreau să conduc o campanie pentru ieșirea Marii Britanii din UE, toți ați râs de mine. Acum nu mai râdeți, nu-i așa? (VIDEO)

Nigel Farage, în Parlamentul European: Când am venit aici în urmă cu 17 ani afirmând că vreau să conduc o campanie pentru ieșirea Marii Britanii din UE, toți ați râs de mine. Acum nu mai râdeți, nu-i așa? (VIDEO)

Deputatul britanic eurosceptic Nigel Farage, unul dintre cei mai vehemenți susținători ai ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană a fost huiduit marți în Parlamentul European, informează AFP. Replica lui pentru cei nemulțumiți că l-au văzuit în plenul Legislativului european a venit imediat.

"Nostim, nu-i așa? Când am venit aici (la Bruxelles) în urmă cu 17 ani afirmând că vreau să conduc o campanie pentru ieșirea Marii Britanii din UE, toți ați râs de mine. Acum nu mai râdeți, nu-i așa?", a spus Nigel Farage, declarațiile sale fiind primite cu huiduieli, dar și cu câteva aplauze.

Nigel Farage, în Parlamentul European

#DIRECT_ONE_y85uq8#

Farage a mai spus despre colegii săi din Parlamentul European că nu au avut "niciodată un loc de muncă real, nu au lucrat niciodată în afaceri sau în comerț, nu au creat niciodată nici cel mai mărunt loc de muncă în viața lor”.

De asemenea, liderul UKIP a estimat că Marea Britanie nu va fi singurul stat care părăsește Uniunea Europeană.

"Fac o predicție: Marea Britanie nu va fi ultimul stat care părăsește UE", a spus acesta.

"Mi-ar plăcea, domnule Farage, să dezbat cu dumneavostră, amândoi avem simțul umorului, dumneavostră îl aveți, eu îl am. Regret nespus că este ultima oară când putem dezbate deoarece nu veți mai reveni", i-a replicat președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

O reacție a venit și din partea lui Marine Le Pen, liderul partidului fracez de extremă dreapta, FrontulNațional.

Brexit este "de departe evenimentul istoric cel mai important pe care l-a cunoscut continentul nostru de la caderea Zidului Berlinului. (…) Este o palmă pentru susținătorii unui sistem european bazat pe frică și pe minciună", a precizat aceasta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:00 - Ministrul Veștea (PNL), întrebat dacă se menține coaliția cu PSD și după alegeri: „Eu sunt născut în aceeași zi cu Nostradamus și nu sunt în măsură să vă dau o astfel de soluție. Românii decid” (VIDEO)
22:30 - Arafat, despre ploile torențiale: Consecințele de până acum nu sunt grave / Deja în județul Galați avem 3.500 de persoane evacuate. Vreo 260 au refuzat evacuarea și fac asta pe propria răspundere (VIDEO)
22:07 - Ministrul Mircea Fechet: Debitul Dunării nu are o creștere care să ne surprindă / Galațiul rămâne sub cod roșu / Am mers mai bine de 1000 de km să mă asigur că autoritățile sunt pregătite (VIDEO)
21:45 - Cum răspunde ANM criticilor că a exagerat cu avertismentele privind furtuna. Georgescu: S-a ținut cont de toate fenomenele meteo. Maximele termice vor în unele zone cu 15 grade mai scăzute (VIDEO)
21:08 - George Simion spune că Becali ar putea fi printre candidaţii AUR: Îl iau pentru că aduce voturi. A învăţat unele lucruri. Nu merge degeaba la mănăstiri, la biserici
20:45 - Probleme în traficul din București din cauza furtunii: Mijloace de transport, blocate la Podul Grozăveşti (VIDEO)
20:18 - Extrema dreaptă a câștigat alegerile parlamentare din Austria, arată primele estimări. Cancelarul Karl Nehammer și-a recunoscut înfrângerea
19:44 - Ion Iliescu: „Am un zâmbet de Dacie, un zâmbet industrial, cu patru viteze” / Secretul longevității sale și mesajul lui pentru români în prag de alegeri
19:32 - PSD organizează consultări cu sindicatele și patronatele pe tema programului de guvernare
19:06 - Trei cutremure, duminică, în România. Ultimul s-a produs în Brăila. Ce magnitudini au avut