Nicolae Ciucă: “România va rămâne alături de Republica Moldova, susținând cu tărie integrarea sa în Uniunea Europeană”

Nicolae Ciucă: “România va rămâne alături de Republica Moldova, susținând cu tărie integrarea sa în Uniunea Europeană
Sursa foto: Facebook

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis că votul din Parlamentul European, care sprijină aderarea Republicii Moldova, reprezintă un pas esențial pentru viitorul european al țării.

“România va rămâne alături de Republica Moldova, susținând cu tărie integrarea sa în Uniunea Europeană.

În acest context, întâlnirea cu Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, a fost o oportunitate de a reafirma sprijinul meu deplin pentru reformele curajoase inițiate în Moldova.

Voi consolida parteneriatul nostru și voi susține toate eforturile menite să aducă Moldova mai aproape de familia europeană”, a transmis Nicolae Ciucă pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:07 - Ce mesaj a postat Radu Vâlcan pe pagina sa de Instagram, fix cu o zi înainte de aniversarea Adelei Popescu: „O să mă certe…”
19:01 - Diana Buzoianu (USR), despre decizia CCR privind cazul Dianei Șoșoacă: „E foarte clar că singurul care câștigă din toată schema asta este Ciolacu”
18:59 - Tragedie în Prahova. Un șofer de Uber a fost ucis de un client
18:47 - Felix Cozma (PSD), după decizia CCR în cazul șefei SOS: Cred că e mai mult un circ pe care oricum Diana Șoșoacă îl făcea și înainte. Câștigătoare, ca și tip de electorat, este doamna Lasconi, după părerea mea (VIDEO)
18:35 - DNA trimite în judecată membrii unei rețele care a obținut ilegal 24 de terenuri din București, aflate în proprietatea statului
18:24 - O femeie de 70 de ani și fiul ei au plantat marijuana printre fasole și roșii. „Miroseau extraordinar de frumos”
18:11 - Surpriză! Cine îi dă 6.000 de lei lunar lui Irinel Columbeanu: „Suntem lângă el”
18:10 - Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, critici la adresa ONG-urilor de mediu: „Consecința litigiilor este că se întârzie investițiile”
17:43 - Silvia Dinică (USR): PNL-ul dă și impresia că ar vrea să părăsească coaliția, dar, în același timp, nu vrea să părăsească Guvernul pentru că sunt beneficii acolo. Faptul că ești în executiv îți dă un avantaj electoral (VIDEO)
17:38 - Adrian Cozma, despre moțiunea de cenzură a USR: „Urmează în forumurile de conducere să discutăm acest subiect”