Naziștii aveau bordeluri în lagărele de concentrare. Deținuții harnici aveau dreptul la 15 minute de "plăcere" (VIDEO)

Naziștii aveau bordeluri în lagărele de concentrare. Deținuții harnici aveau dreptul la 15 minute de "plăcere" (VIDEO)

Noi detalii şocante din lagărele morţii! Naziștii aveau bordeluri în lagărele de concentrare, spun istoricii. Deținuții harnici aveau dreptul la 15 minute de "plăcere". Planul, conceput în octombrie 1941, viza creșterea productivității prizonierilor, informează B1 TV.

Amplasat chiar în spatele renumitei porți cu însemnul "Munca te eliberează" din lagărul de concentrare de la Auschwitz, se afla una dintre cele mai puțin cunoscute orori ale celui de-al Doilea Război Mondial, și anume… un bordel pentru prizonieri.

Într-o schemă diabolică menită să încurajeze deținuții să muncească mai mult, șeful Gestapo, Heinrich Himmler, a ordonat organizarea de bordeluri în lagărele de concentrare din Europa ocupată de naziști. Planul oferea un sistem de premieri deținuților. Dacă ar fi lucrat suficient de mult, aceștia puteau fi "răsplătiți" cu o vizită la bordelul taberei.

Naziștii aveau bordeluri în lagărele de concentrare

#DIRECT_ONE_filb5x#

Prima "Casa de Păpuși", așa cum era cunoscut bordelul, a fost înființată în 1942, în spatele gratiilor de la lagărul de concentrare din Mauthausen, în Austria. Aceasta a fost urmată de mai multe în Ravensbruk, Buchenwald, Dachau și Flossenburg. În total au fost zece bordeluri în taberele morții.

Două dintre cele mai mari erau în Auschwitz, în Polonia ocupată de naziști, cu bordelul principal denumit "Puff" așezat chiar în spatele sinistrei intrări "Arbeit Macht Frei" – ”Munca te eliberează” – din blocul 24. Omul însărcinat cu punerea în aplicare a planului a fost medicul SS Siegfried Schwela. Într-o întâlnire cu medicii din închisoare el și-a stabilit planul pentru conducerea bordelurilor, instruind personalul să se asigure că prizonierii, bărbați și femei, erau…"curați", femeile fiind sterilizate. El a cerut, de asemenea, ca ofițerii SS să urmărească bordelurile pentru a se asigura că femeile nu au petrecut mai mult de 15 minute cu fiecare prizonier. A impus legi rasiale stricte, insistând că numai bărbații germani puteau vizita femeile germane, iar bărbații slavici se puteau întâlni doar cu femei slavice. Evreii și prizonierii ruși erau interziși.

Femeile non-evreice au fost atrase voluntar, cu promisiuni de condiții mai bune de viață și rații de alimente mai bune. În principal, femeile întrețineau relații intime cu o medie de 6-8 bărbați în fiecare noapte. Câte 21 de prizoniere lucrau în bordelurile de la Auschwitz. Ultimul bordel a fost deschis în 1945, anul în care s-a încheiat cel de-al Doilea Război Mondial.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`