Muncitorii care renovau un apartament au găsit scheletul unui bebeluș mort de peste 100 de ani. Era învelit într-un ziar din 1910

Muncitorii care renovau un apartament au găsit scheletul unui bebeluș mort de peste 100 de ani. Era învelit într-un ziar din 1910
Image by Stefan Schweihofer from Pixabay

Muncitorii care renovau un apartament din Bishop Auckland, Anglia, au descoperit scheletul unui bebeluș care a murit în urmă cu peste un secol, potrivit Daily Mail.

Scheletul bebelușului era învelit într-un ziar din 1910

Scheletul bebelușului a fost găsit într-o locuință din orașul Bishop Auckland, comitatul Durham, săptămâna trecută, învelit într-un ziar și cu sfoară în jurul gâtului.

Descoperirea a fost săptămâna trecută de muncitorii care renovau apartamentul.

Anchetatorii au constatat că fragmentul de ziar data din 1910. Sexul bebelușului este deocamdată necunoscut.

Autoritățile engleze fac cercetări

Autoritățile vor continua cercetările și încearcă să afle inclusiv cine locuia acolo în momentul în care s-a produs decesul.

„Este un șoc pentru întreaga comunitate. Este dificil. Am locuit în Bishop Auckland toată viața, ca tatăl meu și ca bunicul meu. Proprietatea a fost una privată și închiriată de-a lungul anilor, ca multe proprietăți de aici”, a declarat Sam Zair, un consilier local care deține o cafenea pe strada respectivă.

„Îmi pare rău pentru bieții muncitori care au făcut descoperirea. Aceștia repun la punct un apartament gol. Trebuie să fi fost îngrozitor pentru ei”, a adăugat oficialul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)