Motivul pentru care un bărbat a fost reținut la propria nuntă / Polițiștii l-au săltat în timpul cununiei: „Puteați să așteptați”

Motivul pentru care un bărbat a fost reținut la propria nuntă / Polițiștii l-au săltat în timpul cununiei: „Puteați să așteptați”
Sursa foto: Freepik.com

O nuntă din Austria a fost încheiată la secția de poliție, după ce mirii s-au trezit cu poliția chiar în timpul cununiei. Mirele, în vârstă de 27 de ani, a fost aretat în timpul ceremoniei civile de către polițiștii de la Imigrări, la Castelul Vösendorf.

Nuntă încheiată la secția de poliție

Tânărul a fost încătușat sâmbătă, 13 ianuarie, iar de atunci se află în arest. El este de origine turcă și urma să facă nunta tocmai pentru a primi dreptul de ședere.

Avocatul miresei, o femeie în vârstă de 40 de ani, luptă acum împotriva deportării.

Înainte de nuntă, bărbatul primise o decizie prin care i se refuzase dreptul de azil. El locuiește în Anglia de doi ani, însă nu și-a încheiat încă serviciul militar din țara natală. Dacă autoritățile ar fi întârziat mai mult, iar bărbatul ar fi reușit să se însoare cu mireasa de naționalitate germană, ar fi primit automat un permis de ședere.

„Puteați să așteptați până când se termina ceremonia, dar ați vrut să împiedicați asta cu orice preț. Altfel, desigur, intervenția nu ar mai fi fost necesară”, a transmis avocatul, scrie StiriDiaspora.ro.

În prezent a fost depus un recurs împotriva detenției, în așteptarea expulzării. Chiar dacă au făcut aceste demersuri, avocatul se așteaptă la o deportare zilele viitoare.

O mireasă a fost încătușată chiar în ziua nunții sale

O mireasă, identificată ca Nancy N. de către procurorii statului Mexic, a fost arestată luna trecută, chiar în timp ce se căsătorea cu soțul ei, un suspect de extorcare.

Cei doi făceau parte dintr-un grup acuzat de șantajarea comercianților de pui Toluca, aproape de Ciudad de Mexico, și erau suspectați de răpirea a patru lucrători de la un magazin de păsări din împrejurimi.

Suspecții ar avea legături cu cartelul de droguri La Familia Michoacana, potrivit procurorului. La începutul lunii ianuarie, același persoane au fost acuzați de un atac cu drona în statul Guerrero, soldat cu cel puțin șase morți.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`