Motivul pentru care o tânără a redus bacșișul la un restaurant / Ce și-ar fi dorit de la chelneriță

Motivul pentru care o tânără a redus bacșișul la un restaurant / Ce și-ar fi dorit de la chelneriță
Sursa foto: Freepik.com

O tânără în vârstă de 30 de ani din Statele Unite a mărturisit că a redus bacșișul lăsat unei chelnerițe din cauza unui incident care, din punctul ei de vedere, a fost nepoliticos.

Povestind pe Reddit, femeia a mărturisit că având o situație financiară destul de bună, ea și soțul ei îi mai ajută și pe alții „când este posibil”. Tânăra spune că a lăsat 200 de dolari în numerar pe masă, pentru o notă de plată de 46 de dolari, scrie New York Post.

Ce și-ar fi dorit de la chelnerița din restaurantul respectiv

Femeia a continuat să povestească spunând că la restaurant chelnerița era „o domnișoară drăguță”, în jur de 20 de ani, care i-ar fi depășit așteptările.

„Am lăsat banii pe masă după ce a venit nota și, neavând nevoie de rest, ne-am ridicat și am plecat. Chelnerița a alergat după noi la ușă și a cerut destul de supărată să plătim și că nu putem pleca pur și simplu fără să achităm nota. Am întrebat-o dacă s-a uitat pe masa noastră și ea a spus că nu”, a povestit femeia.

În încercarea de a-i da un exemplu chelneriței, femeia nu a trecut cu vederea situația, așa că s-a întors la masă și a luat cei 200 de dolari și i-a înlocuit cu 50 de dolari.

„M-am întors la masa noastră cu ea, am luat cei 200 de dolari și i-am înlocuit cu 50 de dolari. I-am spus că aș fi apreciat dacă ar fi privit mai întâi masa sau ne-ar fi abordat cu o întrebare, în loc să presupună că fugim fără să plătim”, a adăugat ea.

Ulterior, clienta a spus că „banii erau clar vizibili pe masă și restaurantul nu era ocupat. Cred că ar fi putut gestiona mai bine întreaga situație și nu apreciez că am fost numită hoață”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:17 - Moody’s a revizuit în jos prognoza privind creșterea economică a României și anticipează un deficit bugetar de 7,5% din PIB. Agenția crede că actuala coaliție PSD-PNL va rămâne la putere și după alegeri
15:53 - Ploile torențiale anunțate în București anulează evenimentele „Străzi Deschise” și „Simfonia Apei” din 29 septembrie
15:33 - România a depășit gradul de 100% de umplere a depozitelor de gaze
15:08 - Hezbollah confirmă moartea liderului Hassan Nasrallah și îl declară martir. Armata libaneză patrulează străzile din Beirut, de frica unor proteste violente. Cabinetul libanez a convocat sesiune de urgență în această seară
14:56 - Actorul Will Ferrell, despre transfobie: „Dacă simți că cei din comunitatea trans sunt o amenințare la adresa sa, s-ar putea să fie din cauză că nu ești sigur pe tine”
14:37 - Fiul reginei Camilla împărtășește detalii despre starea de sănătate a regelui Charles: „Este un bărbat puternic”
14:18 - Tenismena română Jaqueline Cristian s-a calificat în runda a treia a WTA, după un meci de aproape trei ore
14:10 - Un TIR a intrat într-o casă de pe marginea DN25. Șoferul încerca să evite un cal atunci când a pierdut controlul volanului
13:57 - Hidrologii avertizează că e pericol de viituri în 21 de bazine hidrologice și în cazul râurilor din Dobrogea
13:10 - Proiect USR pentru ca lecțiile de TIC să fie mai atractive. Profesorii vor putea colabora cu experți din industria IT