Motivul incredibil pentru care o femeie de 28 de ani s-a dat drept adolescentă pentru a se înscrie la liceu

Motivul incredibil pentru care o femeie de 28 de ani s-a dat drept adolescentă pentru a se înscrie la liceu
Sursa Foto: Freepik.com

O femeie din Louisiana s-a dat drept adolescentă pentru a se înscrie la liceu, deoarece voia să studieze limba engleză, notează CNN.

O femeie de 28 de ani s-a dat drept adolescentă ca să se înscrie la liceu

Potrivit unui comunicat al autorităților locale, Martha Jessenia Gutierrez-Serrano, în vârstă de 28 de ani, a intrat la liceul Hahnville în iunie 2022 și a urmat întregul an școlar.

În luna mai, reprezentanții școlii au comunicat autorităților că au primit informații potrivit cărora eleva înregistrată ca având 17 ani, avea de fapt 28 de ani.

Anchetatorii au stabilit  femeie și mama ei au folosit acte false pentru a o înscrie pe tânără la școală. Cele două au fost arestate săptămâna aceasta. 

„Tânăra dorea să devină competentă în limba engleză și, poate, să își continue studiile, lucru cu care cred că putem fi cu toții de acord. Era la școală, își vedea de treaba ei, își făcea temele. Nu a provocat probleme”, au mai transmis autoritățile.

Charles Parish Public Schools revizuiește acum procedurile de înscriere și efectuează un audit al documentelor de înscriere ale tuturor elevilor actuali.

Totodată, sistemul școlar va oferi instruire suplimentară obligatorie axată pe detectarea documentelor frauduloase pentru întreg personalul școlii și al districtului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`