Motivul incredibil pentru care o femeie din Turcia a divorțat de soțul său / A primit despăgubiri de la Curtea Supremă

Motivul incredibil pentru care o femeie din Turcia a divorțat de soțul său / A primit despăgubiri de la Curtea Supremă
Sursa foto: Freepik.com

O femeie din Turcia a decis să divorțeze de soțul ei, pentru că bărbatul făcea duș prea rar, mirosea a transpirație și se spăla pe dinți doar o dată sau de două ori pe săptămână. Ea a cerut să i se aprobe divorțul de soțul ei, invocând ca motiv igiena personală precară a acestuia.

O femeie a divorțat de soțul ei din cauza igienei personale precare

Avocatul femeii a dezvăluit la Tribunalul pentru Familie din Ankara că soțul acesteia poartă aceleași haine de cel puțin 5 zile și că face duș foarte rar, motiv pentru care miroase a transpirație.

În acest proces au fost aduși și doi martori, pentru a confirma cele reclamate de femeie, iar toți au susținut cele povestite de soția bărbatului acuzat.

Ulterior, cererea de divorț a femeii a fost aprobată de instanță și l-a obligat pe bărbat să îi plătească fostei sale partenere 500.000 de lire turcești drept despăgubire.

Avocatul femeii a declarat că „Soții trebuie să-și îndeplinească responsabilitățile vieții în comun”, scrie digi24.ro.

„Dacă viața în comun devine insuportabilă din cauza comportamentului, celălalt partener are dreptul de a cere divorțul. Trebuie să fim atenți la relații, la comportament, dar și la curățenie”, a mai spus avocatul.

Din documentele depuse în instanță reiese faptul că martorii au declarat că bărbatul făcea duș cel mult o dată la 7-10 zile și se spăla pe dinți doar o dată sau de două ori pe săptămână.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
09:03 - Protest extrem: Un jurnalist și-a dat foc în fața Casei Albe
08:40 - Diana Șoșoacă organizează un miting în București după ce i-a fost respinsă candidatura la președinție
08:19 - Constanța: Două persoane, găsite inconștiente pe trotuar după ce au căzut de la etaj
23:52 - Alexandru Muraru (PNL): Planul pesedist ne arată că pericolul capturării instituțiilor statului e în plină desfășurare. Urmează zile de încercare pentru democrația din România
23:35 - Netanyahu spune că lui Macron și celorlalți lideri occidentali care cer embargo pe arme pentru Israel ar trebui „să le fie rușine”: „Rușinea lor va continua mult după câștigarea războiului”
23:12 - George Simion, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Orice român are dreptul constituțional de a candida și de a fi ales. Nicio instituție nu îi poate lua acest drept
22:49 - Nicolae Ciucă: „Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” / „PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”
22:23 - Stelian Ion: Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să prezinte clar și în detaliu motivele / Este tot mai evidentă nevoia de reformă a CCR
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă