Morgan Freeman, dat afară dintr-un loc sfânt din Israel pentru că a folosit un cuvânt interzis

Morgan Freeman, dat afară dintr-un loc sfânt din Israel pentru că a folosit un cuvânt interzis
foto: news.ro

Morgan Freeman a fost exclus dintr-un loc sfânt din Israel pe motiv că a rostit un cuvânt interzis în zona respectivă.

Actorul a fost pedepsit pentru că, în timpul filmărilor pentru documentarul "The Story of God", desfășurate în Ierusalim, acesta a folosit cuvântul "mit".

”Există anumite cuvinte pe care nu poți să le folosești în anumite locuri ale lumii. Unul dintre aceste cuvinte este «mit». Daca te afli într-un loc religios al unui anumit popor, să nu spui «mit». Eu am spus «mit». (Mi-au spus): «Afară, afară!»”, a povestit Morgan Freeman în cadrul unei emisiuni, potrivit news.ro.

Morgan Freeman se află în cursul filmărilor pentru The Story of God, un documentar ce traversează conceptele de moarte și de viață după moarte, văzute din perspectiva mai multor religii, încă din 2016. Actorul a dezvăluit că a început să mediteze asupra acestor concepte fiindcă se apropie deja de vârsta de 80 de ani.

”Am această curiozitate deosebită despre viață, iar unul dintre lucrurile care înconjoară viața este ideea morții și lucrul care vine odata cu ideea de moarte este ceea ce se întamplă după aceea. Și toate aceste lucruri sunt incluse în ideile noastre despre Dumnezeu și religie", a spus Morgan Freeman pentru revista Variety.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie