Momente de panică la bordul unui avion cu destinația Barcelona / Clipul postat pe rețelele de socializare a ajuns viral (VIDEO)

Momente de panică la bordul unui avion cu destinația Barcelona / Clipul postat pe rețelele de socializare a ajuns viral (VIDEO)
Foto simbol: Pixabay.com

Pasagerii unui avion cu destinația Barcelona au trecut prin momente de panică, din cauza unor turbulențe uriașe. Totul a fost filmat de un pilot, iar clipul video a devenit viral pe TikTok, scrie news.com.au.

Jimmy Nicholson, pilot și star de reality TV din Australia, a declarat că a avut parte de cele mai mari turbulențe, însă a precizat că nu avem de ce să ne îngrijorăm în astfel de situații.

Pilotul călătorea cu soția lui spre Barcelona, unde își vor petrece luna de miere. Cei doi stăteau în spatele avionului atunci când au început turbulențele.

@jimmy_nicholson Horrible turbulence on our flight today. Im a Pilot and actually fly this aircaft type (Airbus). Here’s why you have nothing to worry about #pilot #turbulence ♬ original sound – Jimmy Nicholson

Clipul video publicat de pilot a devenit viral pe TikTok

„Suntem în spatele avionului, este mai rău aici. Ar putea fi furtuni răspândite, așa că piloții trebuie să-și aleagă calea cu cea mai mică rezistență și să meargă pe acolo”, a declarat Jimmy, în timp ce încerca să îi explice soției sale că totul „este complet normal”.

„Nu ai de ce să te îngrijorezi. Avioanele sunt construite să reziste în situații mult mai dificile”, îi explica soției sale.

Totodată, pilotul i-a asigurat pe oameni că avionul nu va cădea niciodată din cer atunci când sun turbulențe. El a sugerat și trucul cu sticla de apă, care „nu se mișca prea mult”.

De când a publicat clipul video, acesta a strâns peste 10 milioane de vizualizări.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)